• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2023

09:46

OBRADOVIĆ SA SVOJIM ČAČANIMA: ABA liga nam je važnija od Evrolige! Mijatović: Igraćemo najbolje što možemo

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ SA SVOJIM ČAČANIMA: ABA liga nam je važnija od Evrolige! Mijatović: Igraćemo najbolje što možemo

Podeli vest

Košarkaši Partizana od 19 časova dočekuju ekipu Borca u okviru 19. kola ABA lige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da je ekipi Borca svaka utakmica u regionalnoj ligi važna isto koliko i ekipi Partizana.

- Očekuje nas novi duel protiv Borca, kluba u kojem imamo mnogo prijatelja i kojem je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna. Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice. Imali smo dan odmora, treniračemo  i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje - izjavio je Obradović pred utakmicu sa Čačanima

Trener Borca iz Čačka Dejan Mijatović smatra da, iako oslabljena, njegova ekipa mora da odigra ozbiljno na gostovanju Partizanu.

- Imamo obavezu da odigramo protiv Partizana najbolje što možemo. Takođe, postoji odgovornost i prema publici. Siguran sam da će momci koji budu izašli na teren u nedelju pružiti svoj maksimum, da odigraju na pravi način - rekao je Mijatović i dodao da se od virusa još uvek nisu oporavili svi igrači: 

- Verovatno ćemo ponovo biti bez kapitena Nemanje Todorovića i Save Lešića. Polako pokušavamo da uvedemo igrače u trenažni proces

 

ABA LIGA

19. kolo

Petak

Mornar – MZT 93:84

Cibona – Split 72:90

Subota

Studentski centar - Mega 83:103

FMP - Cedevita Olimpija 79:86

Budućnost - Igokea 91:58

Nedelja

Zadar - Crvena zvezda 17.00

 Partizan – Borac 19.00

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija