• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2023

13:10

ŠOK TERAPIJA MOŽE DA USPE! Ivica Kralj je optimista: Imali smo dva šokantna rezultata, očekujemo reakciju igrača...

partizan.rs

Partizan

ŠOK TERAPIJA MOŽE DA USPE! Ivica Kralj je optimista: Imali smo dva šokantna rezultata, očekujemo reakciju igrača...

Podeli vest

Igor Dulja preuzeo je Partizan samo nekoliko dana pred 169. večiti derbi (petak, 19.00), klub iz Humske u odnosu na lidera Crvenu zvezdu trenutno zaostaje 13 bodova, ali uprkos nezavidnoj situaciji vlada optimistična atmosfera, sportski direktor Ivica Kralj istakao je veru u bolje sutra.

Sportski direktor ističe da biti deo Partizana nosi mnogo lepih trenutaka, ali i ovih drugih.

- Pokušavamo da bude što manje ovoh drugih, ali su deo svih igara. Igor Duljaj je naš novi trener, prvi u mom mandatu. Sigurno da ne dolazi u idealnom momentu, kao i svi mi kada dolazimo, nikada se ne dolazi kada je sve potaman, već kada ima nekih problema. Takva je i situacija sa Igorom u ovom momentu - kazao je Ivica Kralj i zahvalio se Gordanu Petriću, doskorašnjem trenetu:

Foto: partizan.rs

Igor Duljaj na klupi Partizana

 Pre svega moram da se zahvalim Gordanu Petriću koji je došao u trenutku kada su rezultati bili takvi kakvi su bili. Doneo je puno toga pozitivnog, nažalost poslednji rezultati su se odrazili na njegovo zdravstveno stanje i došlo je do ovog epiloga. Hvala mu za sve što je uradio za Partizan, veliki trener i veliki čovek, družićemo se, nadam se da će i u budućnosti biti deo Partizana.

Šok terapija bi mogla da urodi plodom pred meč sa Zvezdom.

- Zaista smo imali dva šokantna rezultata, niko od nas to nije očekivao. Došlo je do promene, očekujemo reakciju igrača na sve ovo. Trener će pokušati koliko je u njegovoj moći da nešto promeni do samog derbija, uveren sam da šok terapija može da donese neki pozitivan rezultat. 
Videli ste kako je izgledalo protiv Šerifa, imali smo idealnih 20-ak minuta, jedan momenat nepažnje i sve se promeni. Jednostavno to se dešava, trebaće nam vremena da izanaliziramo sve što se dešavalo prethodnih 15 dana, sve je to draž fudbala. Nažalost desilo se nama, a ne nekim drugima. Ja sam ipak večiti optimista, verujem u ove igrače, to je ekipa koja je dva puta pobedila Keln, koja je igrala ravnopravno sa Nicom, dobra ekipa, međutim psihološki očigledno da su pali a na nama je da učinimo sve da se oni izdignu iznad ove situacije. Još jednom da mu poželim sreću koja će mu trebati a on ima znanje i kvalitet da unapredi igru Partizana.

Pripremamo se za Ligu šampiona

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj pričao je o ciljevima crno-belih u nastavku sezone.

- Dan po dan, da odigramo derbi, da vidimo kako će se to završiti. Plan je da se konsoliduje ekipa, da se vratimo na pravi kolosek, činjenica je da Crvena zvezda ima veliku bodovnu prednost, ali mi i dalje imamo sportske ciljeve. Na tome ćemo da radimo, da polako pripremamo ekipu za leto i Ligu Šampiona. Bilo bi da što pre izađemo iz trenutne situacije, i ovom prilikom pozivam navijače, bez obzira na to što imaju pravo na nezadovoljstvo, pozivam ih da budu uz igrače i da im daju podršku jer njihova podrška zaista daje nešto posebno. Kao neko ko je od 14 godine u ovom klubu znam koliko to znači, koliko negativna energija donosi probleme a koliko pozitivna energija i njihova snaga mogu da nam daju krila. Zato još jednom molim navijače za podršku igračima i novom treneru, a igrači će im to vratiti na najbolji način.



Prvi izazov za Duljaja na klupi Partizana i odmah najteži zadatak - gostovanje Zvezdi na "Marakani".

- U ovom momentu je Crvena zvezda u relaksiranijoj situaciji, ukoliko to može biti kad je derbi u pitanju uopšte. Ipak, verujem da možemo da se izdignemo iz ove situacije i da odigramo dobru utakmicu. Dobra utakmica podrazumeva i dobar rezultat, mada mnogo srećnih ili nesrećnih okolnosti utiču na konačni rezultat. U svakom momentu moraju biti hladne glave i da veruju da mogu da pobede u derbiju. Ja sam igrao 22 derbija, znam šta se tu dešavalo, kada smo bili najveći favoriti nismo uspevali da pobedimo i obrnuto, tako da verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat u petak. 
 

 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

DOBIĆETE U PETAK ŠOK TERAPIJU DA ĆE TE SE ŠOKIRATI ZA SVA VREMENA.

ratko

pre 1 godinu

ti si idiot kao i ovaj Duljaj sto preuzima tim,klosari Vucelicevi i Vazurini

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija