• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2023

23:41

SMAILAGIĆ PROGNOZIRAO VEČITI DERBI, PA OTKRIO DA LI IDE NA NJEGA! Evo šta je REKAO o TROJKI preko gorostasa iz Čada, koja je POKRENULA Partizan!

Alen Smailagić

Partizan

SMAILAGIĆ PROGNOZIRAO VEČITI DERBI, PA OTKRIO DA LI IDE NA NJEGA! Evo šta je REKAO o TROJKI preko gorostasa iz Čada, koja je POKRENULA Partizan!

Podeli vest

Partizan je savladao Albu u 26. kolu Evrolige, pa su crno-beli još više prišli ostvarenju cilja i plasmanu u plej-of najeltinijeg košarkaškog takmičenja

Iako je meč završio sa šest poena, Alen Smailagić je dao nemerljiv doprinos trijumfu crno-belih.

Bivši igrač Golden Stejta smatra da je trijumf nad Albe važan, nakon kiksa u prošlom kolu.

- Bitna pobeda, pogotovo posle poraza od Fenerbahčea. Ušli smo malo opuštenije u utakmicu, ali do poluvremena smo skupili redove i igrali našu igru, kao u nekoliko zadnjih meseci - rekao je Smailagić.

Partizan je treću četvrtinu odigrao najbolje od svih prethodnih duela u ovoj sezoni.

- Imali smo jako dobrih utakmica, ali definitivno najmanji broj primljenih poena. Čim smo ih stisnuli, nisu znali kako da nam priđu.

Trojka početkom treće četvrtine preko Kumađea, pokrenula je crno-bele ka trijumfu:

- Dosta jefizički jači od mene, ali to nema izgovora da se ne trudimo i ne borimo. Fizički je dominantniji, ali nije mogao da brani šut, što je važnije pobedili smo.

Na prognozu o sutrašnjem fudbalskom derbiju je imao zanimljiv izgovor:

- Ne želim ništa da pričam - nasmejao se Alen, pa na pitanje da li će ići na 169. okršaj Večitih rivala odgovorio kao iz topa:

- Sutra imamo trening - istakao je Smailagić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija