• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

30.03.2023

10:20

KOŠARKAŠI CRNO-BELIH ARHIVIRALI UTAKMICU SA KATALONCIMA: Zaboravljamo na Barsu, pašće Real!

Starsportphoto

Partizan

KOŠARKAŠI CRNO-BELIH ARHIVIRALI UTAKMICU SA KATALONCIMA: Zaboravljamo na Barsu, pašće Real!

Podeli vest

Dante Egzum i Aleksa Avramović kažu da su im glave gore posle poraza i već su se okrenuli meču sa Realom .

Glave su nam gore posle poraza, želimo da pobedimo Real pred našom publikom, kažu uglas košarkaši Partizana Dante Egzum i Aleksa Avramović.

Crno-beli poraženi su od Barselone u 31. kolu Evrolige u krcatoj beogradskoj Areni sa 89:80 i propustili su šansu da sa manje tenzije privedu regularni deo kraju. Borba za top osam izabranika trenera Željka Obradovića svakako i dalje traje i bila bi tragedija za sve koji vole crno-bele boje da im nastavak takmičenja izmakne. Utešno za navijače je što njihovi miljenici nisu klonuli duhom, već poručuju da su već zaboravili na poraz od Barse i da su okrenuti sutrašnjoj utakmici sa Realom (20.30, Sport klub 1).
Sjajna atmosfera

Imamo samopouzdanje i verujemo jedni drugima
Aleksa Avramović

Kobna treća četvrtina

Dante Egzum bio je najbolji u poraženom timu sa 24 poena. Videlo se da uživa na terenu i slavio je pojedine poene sa navijačima, što ranije nije radio. Nažalost po njega, to nije bilo dovoljno za 18. pobedu. Priznaje da mu je teško, ali istovremeno naglašava da mu je sada samo bitno da padne Real Madrid pred više od 20.000 navijača u Areni.

- Nema za čim da se žali, zaboravili smo na Barsu i okrećemo se sledećem meču. Želimo da pobedimo svakog na svom terenu. Čeka nas još jedna velika utakmica. Pred nama su teški mečevi, koje moramo da dobijemo ako želimo da nastavimo da se takmičimo. Posebno je teško kada se igra na svakih nekoliko dana. Teško je i biti poražen, iako o tome više ne mislimo. Mislim da smo se borili, postoje neke sitnice koje smo mogli da uradimo bolje i naučićemo nešto iz utakmice sa Barsom. Moramo i njima da odamo priznanje, pogađali su teške šuteve, posebno u trećoj deonici - jasan je Australijanac.

Foto: Starsportphoto

 



Njegov saigrač Aleksa Avramović slično razmišlja. Nije želeo preterano da se bavi time što je za njegov tim uglavnom treća četvrtina ta koja je kobna ove sezone u Evroligi. Srpski reprezentativac zadovoljan je periodom nakon poraza u Kupu Koraća i polufinalu od Zvezde i već se okrenuo sutrašnjem meču sa Realom.

- Glave su nam gore, imamo izuzetan period iza nas posle Kupa. Imamo samopouzdanje, verujemo jedni drugima. Poraz je prošlost, uradićemo analizu i spremamo se za Real Madrid - jasan je Avramović.

Rano za kalkulacije

Za kalkulacije za top osam je još rano, ali su crno-beli favoriti da se tamo nađu kada se u obzir uzmu preostali konkurenti. Pored pomenutog meča sa Realom, ostalo im je gostovanje Monaku 7. aprila i Panatinaikos u Areni 14. aprila.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Zajedno za Srbiju bez barijera: Biljana Barošević razgovarala sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti
Društvo

Zajedno za Srbiju bez barijera: Biljana Barošević razgovarala sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti

Pomoćnica ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević razgovarala je danas sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti u cilju poboljšanja kvaliteta života osoba sa invaliditetom i njihovih porodica.

05.07.2024

14:11

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija