• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Radivojević

02.04.2023

13:53

OVO JE TRAGEDIJA, KO IH ŠTITI? ĐURIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Neznalice, ko god da dođe biće bolji od njih! Dužni su i ružni...

Partizan

OVO JE TRAGEDIJA, KO IH ŠTITI? ĐURIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Neznalice, ko god da dođe biće bolji od njih! Dužni su i ružni...

Podeli vest

Partizan prolazi kroz teške trenutke, navijači su ogorčeni, fudbaleri ne igraju na nivou kluba čiji dres nose, a kriza je sve veća. Nekadašnji predsednik crno-belih, Dragan Đurić, očajan je zbog stanja u kojem se klub nalazi i bez dlake na jeziku je komentarisao aktuelnu situaciju.

Čelni ljudi Partizana se prave da se ništa ne dešava, nemaju nameru da se povuku sa broda koji njihovom krivicom tone i prepuste nekom drugom da se lati kormila i uplovi u luku spasa. 

Šest titula zaredom osvojili su igrači iz Humske dok je Dragan Đurić bio predsednik Partizana, a baš toliko pehara u nizu sada je Crvena zvezda u prilici da osvoji. 

Foto: printscreen

 

Kao bomba je odjeknula vest da je na pomolu revolucija i da će se posla u voljenom klubu uskoro latiti Ljubiša Tumbaković, Milija Babović i Marko Nikolić, a najavljen je i povratak legendi. Ipak, Đurić tvrdi da, za sada, nema ništa od toga.

- To sigurno nije blizu i ne želim to da komentarišem. Ko god da dođe, biće bolji nego ove neznalice - kao iz topa poručio je Dragan Đurić za Informer.rs.

Foto: Starsportphoto

 

Tandem rukovodilaca crno-belih Miloš Vazura i Milorad Vučelić u proteklih osam godina promenio je desetoricu trenera, povećao dug, nije uložio ni dinar u održavanje stadiona, trofeja nema ni na vidiku, a igrače na utakmicama prati u najboljem slučaju oko tri stotine navijača. Tužna slika srpskog velikana boli sve čijim venama teče crno-bela krv.

Potop Partizana koriste drugi

Partizanu visi drugo mesto, trka za tu poziciju se i te kako zahuktala, a Liga šampiona je mnogima u mislima.
Navijači sa nestrpljenjem čekaju dodatnih sedam utakmica plej-ofa gde uzbuđenja neće manjkati! Ukoliko bi TSC trijumfovao protiv Radnika, mogao bi da pobegne crno-belima na četiri boda, a toliko željenom drugom mestu sa pravom se nadaju i Čukarički, Vojvodina i Novi Pazar. 

- Ne znam ko njih štiti. Oni su odgovorni za sve što se dešava, a Partizan nema niti jednog dobrog igrača! Klub je ugrožen na svim poljima dok su oni u njemu.

Nije mogao ni da sanja čovek koji se godinama iz fotelje radovao uspesima "parnog valjka", da će klub doći u situaciju da jednog dana strepi i za drugo mesto u Superligi Srbije.

- Svaki dan koji oni provedu na tom mestu dovodi nas u još dublju krizu. Nemam ni želju više da komentarišem. Izlaza iz ovoga nema bez države. Partizan je nacionalno dobro, koje ne sme da se pusti niz vidu. Dužni su i ružni, sve ovo je velika tragedija - rekao je Đurić za Informer.rs.

Foto: Starsportphoto

 

Dugo će se još navijači Partizana prisećati 2017. godine, kada je tim predvođen Markom Nikolićem napravio neverovatan preokret u prvenstvu, prestigao Crvenu zvezdu i na kraju osvojio titulu, ujedno i poslednju za crno-bele. Otad traje dominacija kluba iz Ljutice Bogana, a do kada će biti tako, ostaje da se vidi...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka

pre 1 godinu

Đuriću imaš vilu na regrevici, svog šofera....na državnim jaslam si, kobajagi. odlazi!!!!

savakiwi

pre 1 godinu

Organizacija u fidbalskim klubovima Srbije je stara komunistićka.Sve će upropastiti makar se klub ugasio ali fotelju(čitaj: kravu muzaru ne daju)

vasa

pre 1 godinu

Ne bi me iznenadilo i da se uprava ide na raport ispod tribine. Zato ste tu gde jeste, ceo klub.

Jelenko

pre 1 godinu

A ti kao ne znas ko ih stiti sve ove godine.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Skandal u BiH! Vehabije pucaju na vojnom poligonu! Haos kod Mostara, za šta se ovi spremaju?!
NEVEROVATNO

Skandal u BiH! Vehabije pucaju na vojnom poligonu! Haos kod Mostara, za šta se ovi spremaju?!

Pripadnici vehabijskog pokreta sa ženama i decom došli su 16. februara na vojni poligon kod kasarne "Miralem Jugo" kod Mostara i pucali iz vatrenog oružja. Čitav slučaj bi bio zataškan da ovo nije snimio jedan od vojnika Oružanih snaga BiH i poslao snimak nadređenima. Usledila je istraga, i otkrilo se da je dozvolu za vežbanje bojevom municijom na poligonu kasarne za taj dan imao Klub za praktično streljaštvo "Velež", koji se 16. februara prijavio na vežbe, a ispostavilo se da su pojedini članovi bliski vehabijskom pokretu, pišu Novosti.

23.04.2024

10:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija