• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2023

06:29

FUDBALERI PARTIZANA U TOTALNOM NOKDAUNU! Sumorna atmosfera u svlačionici, igrači utučeni, izgubili su veru i u sebe i u tim!

Starsportphoto©

Partizan

FUDBALERI PARTIZANA U TOTALNOM NOKDAUNU! Sumorna atmosfera u svlačionici, igrači utučeni, izgubili su veru i u sebe i u tim!

Podeli vest

Čelnici kluba iz Humske nakon poraza od Vojvodine održali sastanak sa fudbalerima, koji su potpuno demoralisani.

Fudbaleri Partizana su u totalnom nokdaunu zbog loših rezultata i ni sami ne znaju kako da se podignu i pobede nekog u Superligi!

Atmosfera u svlačionici kluba iz Humske nikad nije bila tužnija, a to stanje zapravo najbolje oslikava partije i učinak ove sezone, pogotovo u prolećnom delu. Aktuelni srpski viceprvak je posle poraza u derbiju od Vojvodine (1:2) u Novom Sadu minulog vikenda pao na čak četvrtu poziciju na tabeli.

Potonuli

Momci su utučeni, izgubili su veru i u sebe i u tim. Ne pamti se kad je bila ovako sumorna atmosfera u svlačionici
Izvor Informera


Borba za drugo mesto

Preskočili su ga TSC i Čukarički, pa je jasno da izabranike Igora Duljaja do kraja očekuje grčevita borba za drugo mesto, koje na leto garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno grupnu fazu Lige Evrope.

Međutim, možda i najveći problem je to što nema naznaka u igri koji nagoveštavaju da ekipa može da se probudi.

- Članovi uprave, sa generalnim direktorom Milošem Vazurom na čelu, održali su sastanak sa igračima posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu. Primetno je da su momci u totalnom nokdaunu, potpuno su demoralisani zbog očajnih partija i rezultata. Ni oni sami ne znaju da li i kako mogu nekoga da pobede u prvenstvu. Međutim, utisak je i da bi ih dva-tri vezana trijumfa pokrenula i podigla im samopouzdanje pred odlučujuće mečeve u plej-ofu - kaže izvor Informera.

Foto: Starsportphoto©

Crno-beli potpuno demoralisani, izgubili su samopouzdanje



Poslednji put "parni valjak" je trku u domaćem prvenstvu završio kao četvrtoplasirani sada već daleke 1990. godine. Tada se još takmičio pod zastavom bivše SFRJ, a ispred njega su bili Crvena zvezda, zagrebački Dinamo i Hajduk iz Splita.

- Svim igračima je teško zbog ove situacije. Utučeni su, izgubili su veru i u sebe i u tim. Ne pamti se kad je ovako sumorna atmosfera vladala u svlačionici Partizana - otkriva naš izvor blizak fudbalerima crno-belih.

Borba za Ligu šampiona nikad neizvesnija

Borba za drugu poziciju na tabeli Superlige dugo nije bila ovako neizvesna. Fudbaleri TSC su trenutno iza lidera Crvene zvezde sa 58 bodova, prati ih Čukarički sa 56, dok je Partizan četvrti sa 54. Još dve runde ostale su da se odigraju u regularnom delu, a onda sledi plej-of, u kojem će i definitivno biti odlučeno ko će na leto u kvalifikacije za Ligu šampiona.

U Bačkoj Topoli ne kriju da su im ambicije porasle i da sada svi sanjaju o borbi za plasman u elitno takmičenje. Još jedan težak test na putu ka ostvarenju tog cilja čeka ih u petak, kada će dočekati Vojvodinu u 29. kolu.
S druge strane, i "brđani" veruju u pozitivan rasplet, a priliku da još više odmaknu Partizanu imaće već za vikend, kada će protiv crno-belih odigrati derbi 30. kola na Banovom brdu.
- U pozitivnom smo zanosu, koji nam daje samopouzdanje. Lakše je igrati kada se borite za Evropu nego za opstanak. Imamo jasan cilj i učinićemo sve da ga ostvarimo - rekao je Dušan Kerkez, trener Čukaričkog.

Neslavan rekord

Ni dolazak Igora Duljaja na klupu početkom marta ništa nije promenio na bolje. On je treći trener srpskog viceprvaka ove sezone, nakon Ilije Stolice i Gordana Petrića, a već je po učinku zabeležio najgori start u 21. veku.

Nekada sjajni vezista vodio je Partizan na ukupno pet utakmica, a ostvario je samo jednu pobedu, remi i čak tri poraza (od Crvene zvezde, Radnika i Vojvodine). Tako je nadmašio neslavne rekorde svih kolega koji su pre njega radili u Humskoj.

- Nema predaje. Nastavljamo da radimo naporno i da se borimo za to drugo mesto. Svaki meč do kraja prvenstva biće za nas kao finale - poručio je Duljaj.

Foto: Starsportphoto©

Fuseni Dijabate još nije stigao u Beograd



Dijabate odložio povratak za sutra

Nastavlja se misterija oko Fusenija Dijabatea (27). Jedan od najboljih fudbalera Partizana u jesenjem delu sezone još se nije vratio u klub posle reprezentativne pauze. On je bio na spisku selektora Malija, a prvobitno je trebalo da se stavi u prošli četvrtak na raspolaganje treneru Igoru Duljaju. Međutim, dobio je nekoliko dodatnih slobodnih dana zbog smrtnog slučaja u porodici, pa je dogovor bio da se u nedelju pojavi u SC "Zemunelo". Sada je i taj rok je probijen, a najnovija informacija je da brzonogo krilo stiže sutra u Beograd.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

DOKLE CETE NAVIJACI DA CEKATE DA OVAJ SKOT UNISTI TOLIKO PARTIZAN VI STE 0 OD NAVIJACA .. DA PUSTITE JEDNOG SKOTA DEMENTNOG VUCELICA DA DO TE MERE UNISTI PO NALOGU PARTIZAN A DA VI PRSTOM NE MRDNETE SEM DA STOJITE ISPRET I DA VICETE UPRAVA NAPOLJE. MA PUISTI NJIIMA STO SE VI DERNJATE ,DOK SE SILOM NE IZBACE VAN IZ PROSTORIJA . POKRALI SU SVE PARE ILIJEV POBEGAO SA PUNIM DZEPOVIMA OD PRODAJE IGRACVA A NOVE NISU PLATILI JER SU SLOBODNI IGRACI. NARAVNO JER SVI IMAJU PREKO 30 GODINA I NAJURILI IH IZ KLUBA

Jastreb

pre 1 godinu

Sastali se nesposobni i nepismeni. I šta mislite kakav se rezultat može očekivati??? Pogledajte pet godina na čelu kluba su nesposobni i saradnici mafijaša Velje nevolje i klub iz godine u godinu tone sve niže i niže i više nema gde. Ništa u tom društvu ne funkcioniše ni Skupština, ni Uprava, ni direktori, ni treneri, ni fudbaleri, ne funkcioniše je je SVE NESPOSOBAN DO NESPOSOBNOG i klub stvarno treba ugasiti i krenuti od beton lige sa novim ljudima i igračima s tim da niko od ovih nikad ne udje čak ni na stadion. TO JE JEDINO REŠENJE KOJE IMA SMISLA A NORMALNO JE,

sledeća vest

Vesti

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija