• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2023

11:50

FUDBALER STANDARDA OTKRIO ZAŠTO JE ODBIO PARTIZAN! Ovo je PRAVI razlog

Reuters

Partizan

FUDBALER STANDARDA OTKRIO ZAŠTO JE ODBIO PARTIZAN! Ovo je PRAVI razlog

Podeli vest

Iskusni vezista Gojko Cimirot (30) potvrdio da je imao ozbiljnu ponudu crno-belih, ali da je ipak odlučio da ostane u klubu iz Liježa kako bi dobio belgijsko državljanstvo

Fudbaler Standarda Gojko Cimirot (30) bio je u prethodna dva prelazna roka na meti Partizana, ali do saradnje ipak nije došlo! Iskusni vezista sada je prvi put javno govorio o interesovanju crno-belih i ujedno otkrio razlog zbog kojeg karijeru nije nastavio u Humskoj.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine objasnio je da uskoro treba da dobije belgijsko državljanstvo, s obzirom da je već šest sezona član kluba iz Liježa. Baš zato je sam prelomio da odbije ponudu "parnog valjka", koji ga je želeo letos, ali i zimus, dok je na klupi sedeo bivši trener Gordan Petrić.

Foto: Reuters

Gojko Cimirot je bio velika želja Gordana Petrića

- Da, Partizan je zvao, ali sam na kraju odlučio da ne idem nigde. U Standardu sam od 2017. godine, čekam da završim sve papire, odnosno da dobijem belgijsko državljanstvo. Iz tog razloga sam odbio ponudu iz Beograda - rekao je Cimirot za portal "reprezentacija.ba".

Bivši prvotimac Leotara, Sarajeva i grčkog PAOK-a odigrao je 193 utakmice za Standard, postigao dva gola i upisao deset asistencija. U taboru crno-belih su verovali da Gojko može da donese kvalitet više u veznom redu, pokušavali su na sve načine da ga angažuju, ali posle neuspelih pregovora okrenuli su se Kristijanu Beliću i Hamidu Traoreu.

- Tako je ispalo na kraju. I ranije su me često povezivali s nekim drugim ekipama, pisalo se o transferu, ali eto, nije se poklopilo. Ili bi uprava odbijala ponude ili meni ne bi odgovarale. Ne žalim se, lepo mi je u Standardu, koji je jedan od najvećih klubova u Belgiji, a Lijež je prelep grad za život - dodao je Cimirot.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija