• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

13:43

NAJVERNIJI GROBARI MOGU DA ODAHNU! Sezonske ulaznice važe za utakmice ČETVRTFINALA EVROLIGE

Starsportphoto©

Partizan

NAJVERNIJI GROBARI MOGU DA ODAHNU! Sezonske ulaznice važe za utakmice ČETVRTFINALA EVROLIGE

Podeli vest

Vlasnici sezonskih ulaznica moći će na utakmice top osam faze elitnog evropskog takmičenja

Košarkaši Partizana u petak su velikom pobedom u Monaku obezbedili plasman među osam najboljih evropskih ekipa, ali euforiju su nakratko prekinule neprijatne glasine, da sezonske ulaznice neće važiti u toj fazi takmičenja, prenosi "Mocart sport".

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Ta praksa je uobičajena maltene u svakom evropskom klubu, s obzirom da se otvara prilika za dodatnu zaradu.

Tim povodom, pojedinci su preko društvenih mreža pustili priču da će isto biti u slučaju košarkaškog kluba Partizan i da će krenuti ogromna borba za mesto u beogradskoj "Areni".

Ipak, prema tvrdnjama portala "Mocart sport", uprava Partizana ne razmišlja tako i vlasnici oko 11.500 sezonskih ulaznica moći će da prisustvuju mečevima TOP osam faze.

 

Foto: Predrag Milosavljević

 

Ostatak, oko 8.000 ulaznica, biće na raspolaganju navijačima Partizana. Podsetimo, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da je ogromno interesovanje za mečeve crno-belih i da bi mala bila dvorana i od 30.000 mesta.

Da "Arena" može da primi 30.000 gledalaca siguran sam da bi svaka utakmica bila puna. Za 17 utakmica u Evroligi imali smo 300.000 navijača. Ako bude protiv Panatinaiksa više od 17.000 ljudi biće to apsolutni rekord Evrolige. Večeras imamo priliku da oborimo i rekord ABA lige, da pređemo 100.000 navijača u domaćem takmičenju. Kada se završi sezona, sa top osam fazom, sa ABA ligom i KLS, imamo šansu da pređemo cifru od 500.000 navijača koji su uživo gledali Partizan - rekao je Mijailović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija