• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2023

07:24

"GROBARI" U EKSTAZI! "Goreće" Arena! 25. april - crveno slovo!

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Partizan

"GROBARI" U EKSTAZI! "Goreće" Arena! 25. april - crveno slovo!

Podeli vest

Kevin Panter (29), sjajni bek, doneo je veliki trijumf crno-belima u Madridu, pošto je pogodio trojku u poslednjoj sekundi za konačnih 89:87 i vođstvo od 1:0 na startu plej-ofa Evrolige!

Partizan je posle velike drame u samom finišu, napravio brejk u prestonici Španije, a već u četvrtak imaće priliku da se na istom mestu bori za 2:0 u četvrtfinalnoj seriji (20.45, Sport klub 1).

Kako god da se taj meč završi, Partizan će imati priliku da pred svojim navijačima u "Areni'' rešava pitanje plasmana na fajnal-for.  Malo je reći da su navijači crno-belih oduševljeni. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama Arena će biti mala. 

Naravno, heroj Kevin Panter je u centru pažnje.

- Sada moramo da idemo još više, da budemo još oprezniji i koncentrisaniji. Imali smo sve to u ovoj utakmici, sada moramo još bolje u svakom smislu za drugi meč. Moramo da se ponašamo kao da smo izgubili. Zvuči ludo, ali je bolje tako, da zaboravimo na prvu utakmicu i mentalno ostanemo pribrani, da igramo na pobedu i u drugoj utakmici. Da ostanemo oštri psihički -  rekao je kapiten crno-belih posle pobede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neki navijali nisu mogli da spavaju od uzbuđenja posle velike pobede u Madridu.

 

 

Imali su navijači šta da zamere sudijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija