• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2023

21:05

IGRAO ZA PARTIZAN, PREŠAO U ZVEZDU, "GROBARI" GA BAŠ MRZELI!  Crno-beli ga raspametili, OGLASIO SE OVOM PORUKOM! (FOTO)

Partizan

IGRAO ZA PARTIZAN, PREŠAO U ZVEZDU, "GROBARI" GA BAŠ MRZELI! Crno-beli ga raspametili, OGLASIO SE OVOM PORUKOM! (FOTO)

Podeli vest

Kad Madrid zanemi! Izabranici Željka Obradovića savladali su "kraljevski klub" u gostima sa 89:87, pošto je kapiten Kevin Panter pogodio trojku u poslednjoj sekundi.

Veliki broj bivših košarkaša su oduševljeni čudom crno-belih.

Jedan od njih je i bivši igrač Partizana i Crvene zvezde Džejms Gist.

Gist je neko ko je košarkašku afirmaciju stekao igrajući za Partizan, a kasnije je tokom karijere stigao i do dresa Crvene zvezde, ali ipak, nije zaboravio svoj bivši klub. Ovaj Amerikanac je odmah posle meča ostavio kratku poruku putem Instagrama sa crnom i belom bojom.

Foto: printscreen instagram

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija