• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

08:25

NAVIJAČI PARTIZANA BRUTALNI: Derbi više nije praznik fudbala! Smor!

Starsportphoto©

Partizan

NAVIJAČI PARTIZANA BRUTALNI: Derbi više nije praznik fudbala! Smor!

Podeli vest

Partizan i Crvena zvezda remizirali su 0:0 u 170. "večitom" derbiju koji je odigran u Humskoj.

Crno-beli su se osvojenim bodom izjednačili na četvrtom mestu prvenstvene tabele sa novosadskom Vojvodinom. Do kraja prvenstva predstoji im borba za izlazak u Evropu naredne sezone.

Odigrala je ekipa trenera Igora Duljaja jednu od boljih utakmica ovog proleća. Imala je nekoliko dobrih prilika da stigne do pobede, međutim nisu crno-beli uspeli da to materijalizuju. Najizgledniju priliku u prvom poluvremenu promašio je Fuseni Dijabate koji je sa visine penala loptu prebacio preko gola, dok su na drugoj strani Aleksandar Pešić i Aleksandar Katai imali takođe povoljne situacije. Pešić je zakasnio na loptu, dok je Katai šutirao pored gola sa pet metara posle serije driblinga.

Foto: Inforeer

 

Ponosan sam na igrače, na način i pristup utakmici, kako smo odigrali ovaj derbi bez publike. Imali smo mnogo šansi, nismo ih iskoristili, ali i pored toga sam zadovoljan. Ekipa ima psihološku barijeru i najvažnije je da nju prevaziđemo, zbog nje smo u dugačkoj seriji bez pobede. Igrali smo protiv najjače ekipe u ligi, pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima, ovo je pokazalo da možemo mnogo bolje do kraja sezone - izjavio je Duljaj posle meča.

"Delije" su besne na igrače crveno-belih, koji opet nisu uspeli da pobede ljutog rivala, u Humskoj od februara 2016.godine ne znaju za slavlje. S druge strane, navijači crno-belih uglavnom su zadovoljni igrom svog tima.

Nisu mogli navijači "parnog valjka" a da ne pomenu košarku u kojoj Partizanu trenutno ide mnogo bolje.

 

 

Navijači crno-belih peckaju komšije posle remija. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija