• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

09:10

HRVATI BRUJE O TUČI U MADRIDU! Partizanovci su MLATILI Musu, Hezonja je hteo da mu pomogne, a ONDA...

EPA

Partizan

HRVATI BRUJE O TUČI U MADRIDU! Partizanovci su MLATILI Musu, Hezonja je hteo da mu pomogne, a ONDA...

Podeli vest

Ni jutro nakon utakmice Partizana i Real Madrida ne sleže se prašina! Cela Evropa bruji o meču Evrolige u kojem je na 100 sekundi do kraja izblila masovna tuča u kojoj su se igrači Reala poneli izuzetno nesportski, a kolo je vodio Geršon Jabusele koji je svojim užasnim potezom povredio Dantea Egzuma.

Košarkaši Partizana razbili su Real u drugoj utakmici Top 8 faze Evrolige i poveli sa 2:0 u seriji, a region bruji o dešavanjima sa meča.

Tako je hrvatski "Index" sa tekstom koji ima naslov "Partizanovci su mlatili Musu. Hezonja mu je krenuo pomoći, ali tada se dogodio šok" bio blagonaklon prema većini igrača Reala, a praktično su osuđeni igrači srpskog tima.

- U fajtu su učestvovali igrači obe ekipe, a krenulo je guranjem. No ubrzo je eskaliralo u masovnu tuču. Džanan Musa, bosanska zvezda Reala, dobio je udarac od Pantera, a  zatim je Musu sa leđa na pod bacio Lesor. Hezonja je krenuo u zaštitu saigrača i pokušao da udari Pantera - piše hrvatski medij i dodaje:

 

 

- U tom trenutku dogodio se najgori napad u tuči. Jabusele, četvorka Reala, visok dva metra i težak 123 kilograma, sa leđa je uhvatio Egzuma i brutalno ga zakucao na pod. Najbolji partizanovac i igrač utakmice teško je povređen, a  nakon što se tuča smirila, sudije su isključile toliko igrača da ih nije ostalo dovoljno za završetak meča, koji je onda morao da bude prekinut - piše Index.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljko

pre 1 godinu

Za faul koji je Ljulj napravio postoji izraz 'Nesportski", i takav faul su sudije i dosudile. Takvi faulovi se desavaju sirom Evrope i sveta na kosarkaskim terenima, nisu nikakvo vanzemaljsko cudo, i nigde se zbog takvih faulova ne desavaju tuce nego samo kod Partizana, po tome su poznati iod ranije(Hemofarm,Fmp,Zvezda nije bitno da li je Dule i Obradovic ISTO JE PONASANJE IGRACA PARTIZANA TJ. NIJE SPORTSKO) ,Ponasanje Lesora koje mu se tolerise 2 godine). To sto su Panter i ekipa navikli da budu zasticeni kao beli medvedi, kako u EL, tako i u ABA to je vec druga stvar. To je pokazatelj kako pristrasne sudijske odluke tokom cele utakmice doprinesu nervozi igraca. Statisticki gledano Partizan u celoj EL imaju najbolje sudjenje i najveci procenat slobodnih bacanja. Zao mi je Exuma zaista jednog od retko dobrih i postenih momaka iz te ekipe ako je povredjen,ali to je pitanje koliko i on glumi, za razliku od Pantera, Ledeja i Lesora.

Zimbos

pre 1 godinu

Ha ha ha...naši dragi Hrvati....Dali je neko možda očekivao drugačiji komentar?

Ratko

pre 1 godinu

ali idioti u komsiluku pogledaj te sliku. Vi toliko mrzete Srbe da ste coravi kod oba oka . gde stoji i sta radi MUsa udara Pantera s ledja al to oni tako i rade uvek sve sa ledja ,a Hezonja ide da ga uhvati i odvuce . Tako da ne branite kad ne zelite da vidite istinu.......... ali to je od vas normalno da lazete

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija