• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2023

07:43

GROBARI SPREMAJU IZNENAĐENJE ZA IGRAČE REALA?! Šta će gosti reći na ovo?

Starsportphoto

Partizan

GROBARI SPREMAJU IZNENAĐENJE ZA IGRAČE REALA?! Šta će gosti reći na ovo?

Podeli vest

Navijači Partizana pred utakmicu sa Real Madridom (utorak, 20.30) biće pred velikim izazovom, a u slučaju bilo kakvog incidenta tribine se prazne.

Kako se utakmica približava, navijači crno-belih imaju sve zanimljivije ideje kako da na najbolji način dočekaju goste zbog svih dešavanja u Španiji. 

Po društvenim mrežama je haos, jedan od predloga je "gromoglasna tišina", a sve više navijača je podržava.

Svi koji dolaze u Beograd da igraju protiv izabranika Željka Obradovića navikli su na buku, a postoje velike šanse da sada Real dočeka situacija koju sigurno ne očekuju.

 

 

- U potpunosti podržavam ideju GROMOGLASNE tišine na prozivci igrača Reala. Ionako će biti podeljene crne majice svima... Crno + muk i gaće će im same spasti. A nakon toga, probinaje svih decibila - jedan je od navijačkih predloga, koji su mnogi podržali.

Bilo kako bilo, još uvek nije poznato koju će tačno taktiku simpatizeri crno-belih primeniti, ali nema sumnje da će atmosfera biti fenomenalna, jer već dugo cela Evropa bruji o srpskim navijačima. 

Karata za utakmicu odavno nema, vlada nezapamćena euforija, posebno posle haosa koji je izbio u drugom meču koji je odigran u Madridu. Došlo je do opšte tuče igrača na parketu, a "grobari "su besni na Geršona Jabuselea, koji je rvačkim zahvatom oborio i povredio Dantea Egzuma, pa su iz Reala poslali spisak sa zahtevima pred ovaj meč.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mišo

pre 1 godinu

Ideja je fenomenalna , ja sam se sa mojom ekipom dogovorio ,, Potpuna tišina i pognute glave na himnu Evro lige i predstavljanje igrača reala . Dogovorili smo se da širimo tu ideju na portalima koliko god više možemo . Podržite i vi ostali . MINUT ĆUTANJA ZA EVRO LIGU I REAL .

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija