• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2023

09:00

LESOR EMOTIVAN! Pričaću unucima o ovome! Ljubimac GROBARA progovorio i o Jokiću i Embidu!

Starsportphoto

Partizan

LESOR EMOTIVAN! Pričaću unucima o ovome! Ljubimac GROBARA progovorio i o Jokiću i Embidu!

Podeli vest

Košarkaš Partizana, Matijas Lesor, pregovara sa beogradskim klubom u vezi produžetka saradnje, a u međuvremenu najlepšim rečima priča o voljenom klubu.

Crno-beli ove sezone igrao sjajno na svim frontovima, a ljubimac navijača Matijas Lesor ističe da će o ovoj sezoni pričati naslednicima i unicima.

- Sigurno je da ću se ove sezone sećati dok sam živ. Nisam mogao ni da pomislim da će ovako nešto da mi se dogodi u profesionalnoj karijeri. Ljubav i podrška koju mi svakodnevno pružaju navijači, kao i sve što sam prošao sa saigračima na terenu je nešto čega ću se rado prisećati za 20-30 godina. Ovo će zauvek biti stranica u knjizi mog života. Ne znam koliko će dugo da traje, ali je definitivno ona koju ću pričati svojim unucima- ističe Lesor.

Foto: Starsportphoto

 

Matijasa Lesora neće biti u trećoj utakmici Partizana i Reala u četvrtfinalu Evrolige, ali to ne sprečava Francuza da bude u euforiji zbog celokupne sezone. Dotakao se i MVP trke u NBA ligi.

- Znam da, ako kažem Embid, ljudima u Srbiji se neće svideti (smeh). Zato i neću nikome dati glas, ali mogu da kažem da su i Nikola Jokić i Džoel sjajni košarkaši. Sreća je za ostale igrače, ne samo navijače, da mogu da gledaju tako dva fenomenalna centra svako veče. Mene lično inspirišu - rekao je Lesor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija