• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2023

15:21

POZNATO! Evroliga odabrala sudije za meč između Partizana i Reala

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Partizan

POZNATO! Evroliga odabrala sudije za meč između Partizana i Reala

Podeli vest

Evroliga je odredila trojku koja će suditi meč između Partizana i Real Madrida u Beograd, a nju čine Boris Rižik, Mehdi Difala i Emin Mogulkoč.

U utorak od 20.30, Partizan i Real Madrid biju treću bitku u četvrtfinalu Evrolige, a crno-beli vode u seriji sa 2:0, tako da u slučaju trijumfa biće učesnici fajnl-foura u Kaunasu.

Sada je odlučeno i ko će biti sudije ovog susreta, a na čelu ove trojke biće iskusni Ukrajinac, Boris Rižik, dok će njegovi pomoćnici biti Francuz Mehdi Difala i turski stručnjak Emin Mogulkoč.

Posle tuče koja je obeležila drugu utakmicu u Madridu, veliki pritisak biće i na sudijama sutrašnjeg meča, koje će morati da budu smirene, te da se pobrinu da ne bud incidenata.

Foto: EPA

Partizan će na ovom meču zbog posledica tog sukoba biti bez Kevina Pantera i Matijasa Lesora, dok "kraljevski klub" neće moći da računa na Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka.

Biće zanimljivo gledati ovaj meč, a atmosfera za igrače Reala će sigurno biti paklena pošto će beogradska arena biti puna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Partizan mora da pobedi u utorak Real i sudije !!! Panter će igrati u finalu fajnal fora !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija