• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2023

18:34

KLADIONICE POLAKO MENJAJU MIŠLJENJE! Juče su POTCENILI PARTIZAN, IPAK SADA JE DRUGAČIJE!

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Partizan

KLADIONICE POLAKO MENJAJU MIŠLJENJE! Juče su POTCENILI PARTIZAN, IPAK SADA JE DRUGAČIJE!

Podeli vest

Košarkaši Partizana vode protiv sa 2:0 u pobeda u četvrtfinalu Evrolige, ipak još uvek nisu favorit na kladionicama, ma da situacija polako menja.

Tokom jučerašnjeg dana po kladionicama Partizan je  imao 37% verovatnoće da pobedi sa kvotom 2,70 , a  Real je po tim prognozama imao 63% šanse sa kvotom 1,50.

Međutim, po saznanju da Partizan može da računa na Dantea Ezguma, situacija je nešto drugačija.

Najveće kladionice na svetu su sada oborile kvotu na pobedu crno-belih na oko 2,45, dok je koeficijent na trijumf Kraljevića sada između 1,60 i 1,65.

Pretvoreno u procente, Partizan sada ima 41% šanse za pobedu u Areni, dok je šansa za pobedu Reala 59%.

Ipak, domaće kladionice još više veruju u Partizan, a kvota na pobedu je  2,30 za (44% šanse za pobedu),  a na "kraljevski klub" je 1,70  (56% šanse za trijumf).

Videćemo ko će na kraju izaći kao pobednik ovog meča, svakako će biti jako zanimljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija