• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

11:46

KAD TI BAKA NUDI KOLAČE, UZIMAJ ODMAH! Popularni Struja urnebesno najavio treći meč Partizana i Reala

Beta

Partizan

KAD TI BAKA NUDI KOLAČE, UZIMAJ ODMAH! Popularni Struja urnebesno najavio treći meč Partizana i Reala

Podeli vest

Željko Lukajić, čuveni strateg, koji je vodio Partizan pre 30 godina, na slikovit način opisao da crno-beli ne smeju da kalkulišu i izgube večerašnji meč u "Areni" (20.30, SK1).

Čuveni košarkaški stručnjak Željko Lukajić (64) poručuje da Partizan večeras protiv Real Madrida ne sme da kalkuliše već mora da ide na pobedu i po plasman na fajnal-for!

Pojedinci su mišljenja da bi crno-beli večeras trebalo da prepuste pobedu Madriđanima, kako bi na eventualnom fajnal-foru mogli da računaju na Kevina Pantera, koji je suspendovan na dve utakmice.

 

Foto: Beta

 

 

Ipak, to mišljenje ne deli Željko Lukajić, sadašnji trener subotičkog Spartaka i čovek koji je Željka Obradovića u Partizanu nasledio 1993. godine. Popularni "Struja", kako ga zovu bivši igrači, na vrlo upečatljiv način opisao je zbog čega crno-beli ne smeju da se poigravaju i da Realu bilo šta prepuštaju na današnjem meču.

Nema velikog razmišljanja kada ti baka nudi kolačiće, odmah uzimaj. Ko zna šta će biti ako kreneš da vagaš. Tako je i sa Partizanom. Kada se Real već nudi, onda zgrabi šansu i ne oklevaj. Mnogi se pitaju kako će im biti bez suspendovanih Pantera i Lesora, a ja mogu da postavim kontrapitanje - može li Real bez svojih suspendovanih, Jabuselea i Deka - poručuje za "Sport klub" Lukajić.

 

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

 

 

Čuveni strateg podseća da je Partizan samo na pobedu od fajnal-fora i da tu šansu mora što pre da zgrabi.

- Partizan je u situaciji da ga jedna pobeda deli od fajnal-fora. Nema kalkulisanja. Neka uradi najbolje što može. Verujem da tako razmišlja i Željko Obradović Trener je koji je prošao mnogo toga u karijeri i zna šta treba da traži od igrača - ističe Lukajić.

Ipak, trener koji se proslavio vodeći brojne domaće i strane klubove upozorava da je oprez neophodan, bez obzira na to što Partizan ima dve pobede prednosti u seriji koja se igra na tri dobijena meča.

- Velika je prednost od dve pobede. Ipak, neophodna je opreznost, nema opuštanja. Mnogo toga će zavisiti od toga da li je Egzum spreman. Realu se vraća Tavares - podseća Lukajić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija