• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

12:21

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO! Važna poruka za navijače pred utakmicu sa Realom!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO! Važna poruka za navijače pred utakmicu sa Realom!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan obratio se navijačima pred utekamicu sa Real Madridom (20.30, SK1) u trećem kolu plej-of serije Evrolige.

Karte za meč su raspodate, očekuje se preko 20.000 navijača, a svi će biti pod posebnom lupom zbog haosa u Madridu i tuče među igračima dva kluba. 

Partizan je najavio da će kontrole na ulazu biti temeljne, a najmanji incident će biti sankcionisan.

"KK Partizan apeluje na navijače da dođu u halu ranije i izbegnu stvaranje gužve. Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta. Navijamo sportski za naš Partizan!", objavio je Partizan, koji bi pobedom postao prvi tim na fajnal-foru u Kaunasu.

 


 

 

"Crno-beli" su pobedili Real u Madridu prošlog četvrtka sa 95:80 u drugom meču četvrtfinalne serije Evrolige koji je obeležila opšta tuča na terenu, zbog koje je utakmica završena na minut i 40 pre kraja.

Foto: EPA

 

Disciplinska komisija Evrolige je dan kasnije suspendovala Kevina Pantera, Matijasa Lesora, Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka zbog učešća u tuči pred kraj utakmice u Madridu. 

Računamo da je ovo vandredna situacija. Visok stepen bezbednosti će biti zastupljen. Pojačaćemo broj redara i pripadnika obezbeđenja. U hali će biti između 20.000 i 25.000 lica. To je procena komesara bezbednosti. U taj broj spadaju i obezbeđenje, policija i žandarmerija, kao i ostali ljudi koji će se baviti servisom. U tu brojku ulaze i gledaoci. Možda će ih i biti najviše do sada, ali ne više od tri i po gledaoca po kvadratnom metru prostora, budući da to diktiraju propozicije takmičenja - rekao je Goran Grbović, direktor Arene, u izjavi za RTS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija