• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2023

00:59

JAKO JE TEŠKO! Alen Smailagić: NEMAMO VREMENA ZA ODMOR!

Starsportphoto

Partizan

JAKO JE TEŠKO! Alen Smailagić: NEMAMO VREMENA ZA ODMOR!

Podeli vest

Alen Smailagić, košarkaš Partizana prokomentarisao je poraz svog tima od Real Madrida (82:80).

Smailagić je  poručio  posle meča da igrači osećaju umor, ali da će dati sve od sebe da u sledećem meču dođu do trijumfa..

- Real je dobra, kvalitetna ekipa. Pokazali smo da možemo da odigramo na visokom nivou i bez dva lidera u timu. Sledeću utakmicu ćemo imati jednog od njih u timu tako da će sigurno bniti mnogo lakše, bićemo ozbiljniji za sledeću utakmicu - kaže Smailagić.

Suspendovani Lesor i Panter su pružali podršku i za vreme, a i nakon meča.

- Oni su uvek tu da mi pruže podršku, tu su i u ovom teškom trenutku. Znaju da me i grde nekada, ali stvarno su mi kao braća. U svakoj porodici ima i svađe, važno je da sve brzo prođe - dodao je on.

Smailagić za kraj ističe da nema vremena za odmor.

- Jako je teško, nemamo mnogo vremena za odmor i da pripremimo sledeću utakmicu. Imaćemo neke male izmene na treningu. Možda i ne bude, ne znam. Borićemo se, pružićemo navijačima dobru utakmicu - zaključio je Smailagić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija