• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2023

13:19

OD RASPADA JUGOSLAVIJE NISMO BILI NA OVOM MESTU! Duljaj razočaran: Ovo nikoga ne raduje!

fkpartizan

Partizan

OD RASPADA JUGOSLAVIJE NISMO BILI NA OVOM MESTU! Duljaj razočaran: Ovo nikoga ne raduje!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da nikoga ne raduje što će ekipa takmičenje u Super ligi Srbije završiti na četvrtom mestu na tabeli.

Košmarna sezona je iza Partizana, a neutešni su navijači, igrači i stručni štab crno-belih nakon debakla. Fudbaleri kluba iz Humske će sezonu završiti na četvrtom mestu na tabeli, a u poslednjem 37. kolu Super lige, u subotu od 19 časova na svom terenu igraju protiv Voždovca.
 

- Četvrta pozicija nikoga ne raduje, nije prijatno. Od raspada Jugoslavije nismo bili na ovom mestu, izuzetno je teško i ne bežim od toga. Podigli smo nivo forme pred kraj prvesntva, nije na meni da kažem da li je igra bolja, to prepuštam ljudima koji gledaju Partizan. Činjenica je da smo i protiv mnogo jačih timova igrali mnogo dobar fudbal! Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu, bez obzira da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lepu i dobru igru - rekao je Duljaj na konferenciji za medije u Beogradu.

Foto: Starsportphoto

 

Duljaj je rekao da je igrače posebno motivisalo to što su navijači Partizana na rukometnoj utakmici protiv Vojvodine, ali i putem društvenih mreža pozivali da se dođe u subotu u Humsku.

- Posle toga, verujte mi, na treningu je juče pucalo, bilo je intenzivno i agresivno, u pozitivnom smislu. Obično kada su poslednje utakmice i sve završeno, imate mnogo povređenih igrača, crvene kartone, neko ranije ode kući. Sada su svi tu, osim ranije povređenih, niko nije otišao i to me raduje i daje mi nadu da ko god bude izašao na sutrašnji meč, da će dati sve od sebe- naveo je on.

Duljaj e rekao da neće mnogo kombinovati i da će igrati fudbaleri koji su izneli najveći teret sezone. Sigurno neće biti u timu Svetozar Marković, a neizvestan je nastup Lazara Pavlovića i Ljubomira Fejse. Dodao je da, osim ako se nešto nepredviđeno ne dogodi na današnjem treningu, zna sastav koji će igrati protiv Voždovca. Na pitanje o protivniku, Duljaj je rekao da je to najmlađi tim u ligi koji se ne plaši da igra otvoreno.

Foto: Starsportphoto

 



- Igraju od golmana, žele otvorenu igru, ne boje se čak i ako pogreše. Mislim da će biti odlična utakmica, žele da se nadigravaju, a osećam da će biti mnogo šansi - naveo je on.

Kada je reč o budućnosti, Duljaj je rekao da će po završetku prvenstva razgovarati sa ljudima iz kluba i da mu je važan glas navijača i ljudi koji se razumeju u fudbal.

Trener crno-belih upitan je i o kadetu Matiji Popoviću, koji dobro igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

Foto: Starsportphoto©

 

- To ime se duže pominje, nećemo unapred da ga hvalimo, neka nastavi sa dobrim igrama, u sigurnim je rukama. Partizan ima dobru omladinsku školu, poslednjih godina mnogo igrača izlazi . rekao je Duljaj.

On je čestitao omladinskom timu Partizana osvajanje titule, prve posle 13 godine i plasman u omladinsku Ligu šampiona i istakao dobru saradnju sa stručnim štabom te ekipe. Duljaj je pozvao navijače da dođu u subotu u Humsku i rekao: "Partizan je samo jedan, niko nije iznad kluba".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 11 meseci

Pa nije to ni tako loše samo 28 bodova MANJE od ZVEZDE.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17