• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

15:44

PARTIZAN SUTRA IGRA UTAKMICU SEZONE, ŽELJKO OBRADOVIĆ PORUČUJE: Cedevita je sjajna ekipa, ali naš cilj je FINALE

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SUTRA IGRA UTAKMICU SEZONE, ŽELJKO OBRADOVIĆ PORUČUJE: Cedevita je sjajna ekipa, ali naš cilj je FINALE

Podeli vest

Košarkaši Partizana sutra (19.30, Arena 3 premijum) dočekuju Cedevita Olimpiju u okviru prvog meča polufinala plej-ofa ABA lige, a trener crno-belih Željko Obradović podseća da je ekipa odigrala mnogo teških mečeva protiv ovog rivala.

Meč će biti odigran u beogradskoj "Areni" i očekuje se da dvorana ponovo bude popunjena maltene do poslednjeg mesta. Crno-beli su ove sezone u Ljubljani poraženi od Cedevita Olimpije, a u Beogradu su pre nekoliko nedelja pobedili jako teško i to u neizvesnoj završnici.

Foto: ABA liga/KK Split

 

Popularni "zmajevi" pobedili su Partizan u oba meča i prošle sezone, što znači da Obradović od povratka na klupu nekadašnjeg prvaka Evrope ima samo jedan trijumf protiv slovenačkog sastava.

Zbog toga pred sutrašnji duel upozorava svoju ekipu da mora da bude na maksimumu ako želi da priđe korak bliže finalu i megdanu sa Crvenom zvezdom, koja je već prošla polufinalnu prepreku.

Cedevita Olimpija je tim sa kojim smo u poslednje dve sezone igrali veoma izjednačene utakmice. Praktično, uvek su se te utakmice odlučivale u poslednjim posedima. To je dovoljno iskustvo da znamo šta nas očekuje. Izuzetno dobra ekipa, ali naravno naše ambicije su da u prvoj utakmici ostvarimo povoljan rezultat i da u Ljubljanu odemo sa zabeleženom pobedom i vođstvom u seriji. Cilj ostaje isti, a to je da se plasiramo u finale - poručuje Obradović.

Povodom meča oglasio se i Alen Smailagić, koji takođe veruje u trijumf crno-belih.

Oni su nezgodna ekipa, imaju dobre igrače. Pokazali su se u ligaškom delu sezone. Oni su tim sa kojim mi nemamo baš najbolje iskustvo ali prošli put smo pobedili pa se nadamo istom završetku - kaže Smailagić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 10 meseci

KOLIKO TO UTAKMICA SEZONE VEĆ ONI IMAJU? NJIMA JE SVAKA UTAKMICA, UTAKMICA SEZONE.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija