• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

10:45

ALEKSA AVRAMOVIĆ ODUŠEVIO "GROBARE": Želim da što duže ostanem u Partizanu! A evo šta kaže o povratku na teren (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

ALEKSA AVRAMOVIĆ ODUŠEVIO "GROBARE": Želim da što duže ostanem u Partizanu! A evo šta kaže o povratku na teren (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović (28) kaže da mu je želja da ostane u Partizanu i naredne sezone, kao i da što duže želi da nosi crno-beli dres!

Temperamentni plejmejker gostovao je u podkastu "Radin i Ronin", gde je govorio o budućnosti u crno-belom dresu. Njemu ugovor ističe na kraju ove sezone, ali on kaže da što se tiče njega, ne postoji nikakva dilema gde želi da nastavi karijeru.

Foto: Starsportphoto

 

Avramović je, između ostalog, otkrio da postoji mogućnost da se uskoro vrati na parket posle povrede šake, što znači da bi mogao da zaigra u finišu sezone ako se Partizan plasira u finale ABA lige.

- Mi u Partizanu imamo misiju, a ona nije gotova. Želim da ostanem što duže. Znam da mnogo nas igrača neće imati ugovor, videćemo šta će biti i kakvo je tržište, ali želim da ostanem u Partizanu i zbog odnosa sa Željkom Obradovićem, navijačima, igračima i svima u klubu - poručuje reprezentativni plejmejker.

Što se tiče povrede, prema Aleksinim rečima, ona će uskoro u potpunosti biti sanirana i vrlo brzo će biti spreman da izađe na teren.

- Sve će biti poznato narednog petka. Tada radimo pregled i doktor iz Madrida daje zeleno svetlo. Da je do mene, odmah sad bih istrčao na teren, ali to nije realno. Za ovo vreme što sam bio van terena žestoko sam radio na kondiciji - kaže Avramović.

Foto: printscreen

 

Iskusni košarkaš još jednom je istakao da mu je od neprocenjivog značaja rad sa Željkom Obradovićem.

- Imao sam mnogo vrhunskih trenera, ali Željko je posvećen najsitnijim detaljima. Istrajan je u svemu. Ako ponoviš dobru stvar tri puta, a onda četvrti put ne budeš na nivou, kod njega se pali centrifuga. Nema opuštanja. On živi košarku 24 sata. Prema svakome pristupa na isti način, želi da pomogne - dodaje Avramović.

Partizanov košarkaš osvrnuo se i na fantastične partije Nikole Jokića u NBA ligi.

- On je čudo! To što on radi je zezanje na terenu, ali ljudi moraju da znaju da je on veliki radnik. Ima svoju rutinu, treninge... Kako on razume igru, to je neverovatno, čudo. Ako bog da, osvojiće titulu - ističe, između ostalog, Aleksa Avramović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija