• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

22.06.2023

10:04

DANILO PANTIĆ JEDVA ČEKA KOŠARKAŠKI DERBI: Bolji smo, osvojićemo!

Starsportphoto

Partizan

DANILO PANTIĆ JEDVA ČEKA KOŠARKAŠKI DERBI: Bolji smo, osvojićemo!

Podeli vest

Partizan je počeo pripreme za novu sezonu, a Danilo Pantić veruje da će nova biti bolja od prethodne. Otkrio je i šta će raditi večeras, nema nameru da propusti "majstoricu" košarkaškog derbija (20.00) u finalu ABA lige

Danilo Pantić će derbi pratiti sa sinom i ne sumnja u pobedu Partizana u odlučujućoj utakmici.

- Neću ići, ali ću gledati sa sinom. Očekujem da dobijemo, mislim da smo kvalitetniji i da ćemo da osvojimo - rekao je Pantić.

Ambicije i ciljevi u novoj sezoni su najveće.

- Ciljevi su isti. Prvi period za nas je uvek najbitniji, kvalifikacije, gde je sve osim grupne faze neuspeh. Polako se igrači vraćaju sa pauze, trenira se jako od starta samo da prođemo najteži period u Beogradu po  vrućini, samo da odletimo u Sloveniju, biće sve lakše. Ambicije su najveće svakog pojedinca ovde.Nadam se da će ova godina biti uspešnija. Ja se sve bolje osećam, treniram, nadam se da ću ove pripreme proći bez povreda.

Foto: Starsportphoto

 

Nada se Pantić pojačanjima u timu.

- Uvek su potrebna pojačanja, konkurencija, da u ekipi nema sigurnih mesta. To je mač sa dve oštrice. Konkurencija mora da postoji, što je više igrača na svakoj poziciji to je bolje.

Crno-beli su tokom prošle sezone promenili tri trenera, novi počinju sa Igorom Duljajem.

- Prošla sezona je bila čudna tri trenera svako doneo nešto novo, bilo je nezgodno da se prilagodimko. Nadam se da će ova sezona biti manje turbulentna.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija