• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2023

06:54 >> 07:20

OVO MNOGI NISU VIDELI! As Partizana BRUTALNO prozivao Zvezdu!  SMAILAGIĆ PODIGAO BURU! (VIDEO)

printscreen

Partizan

OVO MNOGI NISU VIDELI! As Partizana BRUTALNO prozivao Zvezdu! SMAILAGIĆ PODIGAO BURU! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana su pobedom nad Crvenom zvezdom u petoj utakmici finala stigli do trofeja u AdmiralBET ABA ligi, a nakon susreta u Beogradskoj areni usledilo je veliko slavlje. Na njemu su mnoge igrače ponele emocije, a Alen Smailagić se zaneo malo više od ostalih.

Najveći vetar u leđa igračima Partizana bili su "grobari" koji su iz meča u meč ispunjavali tribine i pravili fenomenalnu atmosferu! Nakon velike pobede protiv Crvene zvezde usledila je erupcija slavlja, a oduševljen je bio i mladi košarkaš Alen Smailagić, koji je ponesen emocijama napravio jedan kiks. Naime, on je na parketu pevao neprimerene pesme za jednog sportistu.

Okružen saigračima i navijačima Partizana, pulen Željka Obradovića pevao je navijačku pesmu u kojoj se nekoliko puta uvredljivo obraća Crvenoj zvezdi i njenim navijačima! Dante Egzum koji je bio pored njega nije razumeo reči, a u kadru su bili i Matijas Lesor i Zek Ledej, dok ostali srpski igrači nisu u prvom planu na snimku koji se pojavio. 

 

 

 

Reprezentativac Srbije je sa mikrofonom u rukama zapevao navijačku pesmu "Da li i Zvezda ku*va il ste samo vi..." koju navijači Partizana često pevaju. Alen Smailagić i navijači su zajedno otpevali više puta ovu pesmu gde se vređa najveći rival crno-belih i najverovatnije je shvatio da to nije bilo primereno kada su se slegle emocije.

Nema sumnje da je Smailagić tokom finalne serije protiv Crvene zvezde bio jedan od najbitnijih igrača Partizana. Njegova sjajna forma u finišu sezone videla se i u finalu ABA lige, kada je pravio mnogo problema crveno-belima, a u odlučujućoj utakmici finala upisao je osam poena, četiri skoka, tri asistencije i dve blokade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
truthspeaker

pre 10 meseci

Vučićevicu ti si kiks ljudske rase botino ogavna!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija