• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: jam madar grobari partizan

12.07.2023

11:24

"Grobari" besni, haos na društvenim mrežama! Osuli drvlje i kamenje po Madaru i Mišku!

Starsportphoto©

Partizan

"Grobari" besni, haos na društvenim mrežama! Osuli drvlje i kamenje po Madaru i Mišku!

Podeli vest

Jam Madar je napustio Partizan, karijeru će nastaviti u Fenerbahčeu, pa je ovom odlukom razbesneo navijače šampiona regionalne lige.

Izraleski košarkaš je imao ponudu za produžetak saradnje sa crno-belima, ali je presudila bolja finansijska ponuda tima iz Istanbula, pa je navukao gnev ljutih navijača Partizana. Klub čak ima nameru da pravdu potraži na sudu zbog načina odlaska Madara. 

Napustio je crno-bele kao slobodan igrač pre isteka saradnje, koja je trebalo da traje još godinu dana. Imao je klauzulu prema kojoj je mogao da ide u slučaju ponude iz NBA, a ne iz Evrope. Šampion regionalne lige smatra da Madar nije imao pravo da ode bez dozvole kluba, pa će pravdu tražiti verovatno na sudu.

Bio je Madar ljubimac navijača, ali mu ovo nikada neće oprostiti.  Bruje društvene mreže, a "grobari" nemaju milosti, pa su zasuli Izraelca i njegovog menadžera Miška Ražnatovića salvom uvreda.

"Ako tužba uspe, zadržati ga još godinu dana i zalepiti za klupu", "Neka ide svako ko bi nas prodao. Slobodno", "Dobiće zvižduke kakve do sad nije čuo", "Neće sigurno reći da je otišao zbog veće plate. Saopštenjem pokušava da sačuva integritet", samo su neki od komentara navijača.

Foto: Starsportphoto

 

 

Na udaru je i Miško Ražnatović, agent Jama Madara.

"Treba ući u rat sa Miškom jer je on očigledno već ušao u rat s Partizanom. Jedini problem je što u ekipi imamo njegove igrače, a i neki od vrlo kvalitetnih slobodnih igrača su njegovi klijenti"

Ima i onih koji pokušavaju da spuste loptu.

"Opušteno ljudi, čemu nerviranje?  Ostali su nam Kevin Panter,Zek Ledej... Madar je uradio to što je uradio, otišao za parama umesto da napreduje. On je na gubitku. Verujem da će Željko i Zoran dovesti dobru zamenu, možda i boljeg igrača. Madar je na gubitku ne mi", poručio je jedan navijač. 

Ima i racionalnih navijača koje ne vode samo emocije.

"Košarka je biznis, napravio je odluku kakvu jeste. Ne treba nam nezadovoljan i nemotivisan igrač u ekipi. Da li je ispao fer prema Partizanu i Željku? Sigurno da nije, ali nije igrač koji pravi toliku razliku na terenu da ga ne možemo zameniti"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija