• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2023

13:00

"Grobari" najavili bojkot! Navijači besni zbog cene sezonskih ulaznica, jedna stvar je prioritet!

Starsportphoto

Partizan

"Grobari" najavili bojkot! Navijači besni zbog cene sezonskih ulaznica, jedna stvar je prioritet!

Podeli vest

Najvatreniji navijači Partizana pred početak nove sezone najavili su bojkot utakmica na stadionu u Humskoj ulici.

"Grobari" su besni zbog cena sezonskih utakmica, te traže odlazak iz kluba Miloša Vazure i Milorada Vučelića.

"Nova sezona, nova borba. Fudbalskom klubu Partizan je potreban reset na svim nivoima. Rezultati i opšte stanje u klubu su odavno prevršili svaku granicu našeg strpljenja i na kraju zdravog razuma. Partizan je proteklu sezonu završio na četvrtom mestu, a pajaci koji nam vode klub ne vide nikakav problem u tome i ne samo da ne vide problem nego u novu sezonu ulaze kao da se ništa nije dogodilo. Pripreme, prelazni rok i ponašanje ljudi iz kuba nam jasno govore da će naredna sezona proći u grčevitoj borbi za treće mesto. Da stvar bude gadnija, Vazura i Vučelić su se odlučili na krajnje bezobrazne cene sezonskih ulaznica. Na osnovu čeka? Bolji kvalitet igrača? Borba za Evropska takmičenja? Komforniji i prijatniji boravak na stadionu? Stvar je jasna kao dan, želja da na JNA bude beznačajno malo ljudi. E, tako će i biti. Pa ćemo da vidimo, gospodo, kome takav ambijent dugoročno ide u prilog, a kome ne. Pozivamo sveopštu Partizanovu javnost da se ne kupuju sezonske karte i da se ne ide na domaće utakmice. Sablasno prazan JNA je njihovo ogledalo, pa nek u tom prizoru uživaju, navodi se između ostalog u saopštenju navijača.

Igrači će podršku od navijača dobijati na gostujućim utakmicama.

"Igračima Partizana, takvima kakvi su, neophodna je podrška i nju će dobijati na svakoj gostujućoj utakmici a mi ćemo svoju borbu nastaviti, jasno i glasno, ne birajući sredstva. Na stadionu već nedeljama bruje agregati jer nama struje i čini se da se ni tu neće zaustaviti. Pozovamo navijače da ispoštuju bojkot domaćih utakmica što podrazumeva evropske i derbi utakmice bez izuzetka ma koliko atraktivan neki momenat bio. Vazura i Vučelič moraju da napuste klub. To je prioritet.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija