• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2023

10:31

Bogdan doveo Kaminskog u Partizan! Rekao mi je sve najbolje (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Bogdan doveo Kaminskog u Partizan! Rekao mi je sve najbolje (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Američki košarkaš Frenk Kaminski potpisao je juče jednogodišnji ugovor sa Košarkaškim klubom Partizan, a sada je otkriveno ko je kumovao odluci da dođe u klub iz Humske.

Frenk Kaminski ima srpske korene po ocu i ranije je bilo čak govora da će zaigrati za reprezentaciju Srbije.

To se nije dogodilo, ali ga je put ipak naveo u našu prestonicu, gde će narednih godinu dana igrati za Partizan.

Deveti pik na NBA draftu iz 2015. godine do sada je nastupao za četiri NBA tima: Šarlot Hornets (2015 - 2019), Finiks Sans (2019 - 2022), Atlanka Hoks (2022 - 2023) i Hjuston Rokets (2023). 

 

 

Osvrnuo se na igranje sa kapitenom Srbije i bivšim košarkašem Partizana Bogdanom Bogdanovićem u Atlanti i otkrio da je on kumovao njegovom dolasku u redove crno-belih!

- Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora - naglasio je Kaminski. 

On je potom dodao i da je njegova porodica jako bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu.

- Moja porodica je još uvek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to - otkriva Amerikanac.

 

 

Kao i svi iz sveta košarke i Kaminski je čuo sve najbolje o "grobarima".

- Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podšrka navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima. Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima - zaključio je Kaminski. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija