• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

09:12

Da li je ovo realno? Pogledajte kvotu na Partizan protiv Danaca!

FK Partizan

Partizan

Da li je ovo realno? Pogledajte kvotu na Partizan protiv Danaca!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana od 18.30 (Arena, RTS1) časova gostuju Nordsjelandu u prvom meču poslednje runde kvalifikacija za Ligu konferencija, a kladionice su otpisale crno-bele.

Kvota na trijumf tima iz Faruma je 1,50, na remi 4,50, a na pobedu Beograđana čak 6,80.
Takođe, kvota na prolazak dalje na Dance ne 1,36, a na crno-bele 3,00.

Nisu bukmejkeri verovali u crno-bele ni pre sedam dana protiv Sabaha, ali su puleni Igira Duljaja bili najbolji kada je bilo najvažnije.

 

Foto: Starsportphoto

 

 


Iskusni golman Aleksandar Jovanović (30) odveo je Partizan u plej-of za Ligu konferencija, a i protiv Nordsjelandaće  biti glavni adut crno-belih! Sjajni čuvar mreže je odbranama protiv Sabaha, pogotovo u penal seriji, obezbedio klubu iz Humske da se bori za jesen u Evropi i treće uzastopno učešće u grupnoj fazi trećeg po jačini UEFA takmičenja. 

- Nordsjeland ima ustaljen sistem rada, od petlića do prvog tima. Poseduju i akademiju u Gani, odakle uzimaju najtalentovanije igrače. Ulažu mnogo i rade na pravi način, a to se vidi po transferima jer sve češće igrače prodaju u Primeru, Bundesligu, Premijer ligu... Respektabilan je klub, igraju na veštačkoj travi, što za njih predstavlja dodatnu prednost. Neće nam biti lako, ali treba da se nametnemo. Oni imaju radni mentalitet, vredni su, daju sto posto, ali mislim da pod pritiskom nisu kao mi. Tamo sam bio skoro tri godine, i kad je teško, idu malo nazad, za razliku od nas, koji tada idemo napred. Tu je najveća razlika, u inatu - rekao je nedavno  Jovanović

Duel crno-belih možete pratiti na kanalima RTS 1 i Arenasport 1 Premium.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija