• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2023

13:11

Panter otkriva: Tek u Partizanu sam dobio milionski ugovor (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Panter otkriva: Tek u Partizanu sam dobio milionski ugovor (VIDEO)

Podeli vest

Namučio se američki skorer dok je obezbedio sebe i svoju porodicu

Najbolji košarkaš i kapiten Partizana Kevin Panter (30) otkrio je u jednom podkastu da je tek od beogradskog kluba zaradio prvi milionski ugovor u Evropi!

Foto: Starsportphoto©

 

 

Panter je stigao u Partizan u leto 2021. godine iz Armanija, što mu je šesta sezona na Starom kontinentu. Kako kaže, tek tada je uspeo da premaši platu od milion evra, a pre toga je zarađivao mnogo manje. To, samim tim, uključuje njegove boravke u Virtusu, Olimpijakosu, Armaniju, ali i Crvenoj zvezdi.

U prvoj sezoni u Evropi zaradio sam 40.000 dolara, a prvi sedmocifreni ugovor dobio sam u šestoj sezoni. Dakle, trebalo mi je pet sezona da do toga dođem - otkriva Panter u razgovoru sa Džordanom Ričardom i Rejem Mekalumom.

Kako ističe, trebalo mu je mnogo vremena da dođe do plate koju, bez ikakve sumnje, apsolutno zaslužuje.

Kada sam igrao za Lavrio, gledao sam na evroligašku utakmicu. Zvao sam agenta da mi kaže nešto više i rekao mu da ću jednog dana biti na tom nivou. Kada sam leti bio u SAD, radio sam naporno i nisam traćio novac. Imao sam plan od četiri-pet godina i tačno sam znao šta mi je cilj. Za mene je najvažnije da igram mnogo i da mogu finansijski da se brinem o svojim najbližima - dodaje Panter.

Panter je ovog leta potpisao novi ugovor sa Partizanom, a prema dostupnim informacijama, zarađuje više od 1,5 miliona evra, ali manje od dva miliona. To je jasno nakon liste koju su specijalizovani novinari objavili, Pantera nema među deset najplaćenijih košarkaša na Starom kontinentu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija