• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2023

14:05

Ćutimo i radimo! Junak Partizana pred derbi sa Zvezdom veruje u pobedu!

Starsportphoto©

Partizan

Ćutimo i radimo! Junak Partizana pred derbi sa Zvezdom veruje u pobedu!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Gajas Zahid postigao je gol odluke u pobedi crno-belih nad ekipom Železničara iz Pančeva (2:1) u okviru osmog kola Superlige Srbije.

Na Partizanovim utakmicama ove sezone ne može bez napetosti...

- Da, nadam se i poslednji put! Ali to je fudbal, nije lako igrati na ovakvom terenu, veštačka trava, suv je teren. Nisu to izgovori, jednostavno znali smo da će biti teška utakmica. Mi smo naš posao odradili. Oni su imali penal i sem toga nisu stvorili šansu, dok smo ih mi imali puno. Mogli smo da postignemo još golova, ali srećni smo zbog pobede. To je najvažnije! Moraš da pobeđuješ u ovakvim utakmicama ako želiš da završiš na vrhu tabele. Sve se svodi na to da nastavimo da radimo, da se borimo i nadam se da ćemo imati manje stresne utakmice u budućnosti - rekao je Zahid.

Foto: Starsportphoto

 

Šta je sada najvažnije, derbi je za pet dana?

- Ćutimo i radimo. Derbi je derbi, biće teška utakmica. Biće puno borbe na terenu, moraćemo da damo sve od sebe i verujem da ćemo biti bolji tim i pobediti - dodao je Zahid.

U timu ima mnogo stranaca, da li su i oni svesni koliko je večiti derbi važan za Partizan?

- Da, mislim da znaju. Jedva čekam da osetim atmosferu derbija. Igrao sam ih puno do sada, znam šta on nosi sa sobom. Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu. Verujem da ćemo dati sve od sebe i pobediti - smatra Zahid.

Osvrnuo se i na atmosferu u Pančevu.

- Svi su mi po dolasku govorili kakve navijače Partizan ima i da je takva podrška nešto što je na derbijima retko viđeno na Balkanu i Evropi! Zaista želim da ispune stadion i da nas, na terenu, prožme njihova energija. Hvala im na podršci u Pančevu - zaključio je Zahid.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija