• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2023

19:05

Kraj: Partizan savladao Železničar (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

Kraj: Partizan savladao Železničar (VIDEO)

Podeli vest

Uživo pratite meč Železničara i Partizana u osmom kolu Superlige Srbije.

Nakon više od godinu i po dana Partizan je na tabeli Superlige Srbije kolo završio ispred Crvene zvezde, a izabranici Igora Duljaja večeras bi mogli na prvo mesto. Ko bi rekao da će tako biti nakon užasnog starta sezone i debakla u dvomeču protiv Nordsjelanda koji je razmrdao crno-bele. 

Partizan šansu za to ima u Pančevu pošto će se u okviru osmog kola Superlige Srbije sastati sa novopečenim članom elitnog društva - Železničarom. 

ŽELEZNIČAR - PARTIZAN   1:2 (1:1)

Strelci: Đorđević 32p - Saldanja 27, Zahid 82
Gradski stadion Pančevo   Sudija: Ostraćanin Stanko

Železničar: Stanković - Hajdin, Stanković, Lakićević, Pantelić (od 66. Kovačević)- Krajišnik (od 73. Trifunović), Đorđević - Grgić (od 73. Knežević), Pavlov, Purtić (od 83. Kosa) - Romanić. 

Partizan: Jovanović - Antić, Ilić, Marković, Stojković - Belić, Kanute (od 60. Zahid) - Severina (od 60. Nikolić), Natho (od 73. Menig), Kalulu - Saldanja (od 95. Filipović). 

UŽIVO:

Drugo poluvreme: 

KRAJ! 

90+5 - Poslednja izmena Duljaja i to defanzivna, Filipović menja Saldanju. 

90. minut - Igraće se još osam minuta u drugom poluvremenu! 

89. minut - Velika šansa za Pančevce, pobegao je Veljko Trifunoviću štoperima Partizana, imao dobru priliku za udarac, ali je gađao pored gola...

85. minut - Moraju domaći da napadnu u finišu meča, ali se Partizan sada sjajno brani. 

82. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Zahid postiže novi gol u crno-belom dresu, sjajna asistencija Nemanje Nikolića - 1:2!

81. minut - Sevnula je kontra Partizana preko Meniga, seče to "pametnim" faulom Stefan Purtić koji se tom prilikom, nažalost, povredio. 

77. minut - Pokušavaju crno-beli, ali bez uspeha. Ponovo je pas u dubinu poslao Kristijan Belić, lak je to posao za Stankovića. 

73. minut - Nova izmena u taboru Partizana, Natha na terenu menja Kvinsi Menig. 

69. minut - Ponovo prete crno-beli, sada je Zahid gađao, ali Aleksandar Stanković sjajno reaguje. Sve žešći pritisak Partizana u Pančevu, žele izabranici Igora Duljaja pobedu pred večiti derbi koji je na programu u sredu. 

65. minut - Još jedan dobar nalet Partizana, sada je Kalulu bio sebičan, ljuti se zbog toga Natho, propala je prilika za crno-bele. 

60. minut - Dvostruka izmena Duljaja, umesto Kanutea i Severine na terenu su Nemanja Nikolić i Zahid. 

Foto: Starsportphoto©

 

59. minut - Opasnost po gol Jovanovića, pokušao je Grgić, ali dobro reaguje golman Partizana. Na drugoj strani odmah prete crno-beli, od svega samo korner. 

55. minut - Prekid u Pančevu zbog pirotehnike... 

53. minut - Uspešno odoleva Železničar napadima Partizana, a povremeno iz kontre pokušavaju da ugroze gol Aleksandra Jovanovića. 

48. minut - Odmah šansa za crno-bele, bio je Natko u dobroj poziciji, ali mu je lopta bila na levoj nozi, od svega samo korner za Partizan. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, nema promena. 

Prvo poluvreme: 

45. minut - Igraće se još dva minuta u prvom poluvremenu. 

40. minut - Opsada pančevačkog gola... Napada Partizan svih silama kako bi do kraja prvog poluvremena došao do vođstva, ali izabranici Aleksandra Linte uspevaju da odole. 

36. minut - Nastavlja Partizan da pristiska poslednju liniju Pančevaca, veliku borbu vode Saladanja i Stanković, štoper Železničara za sada uspešniji. 

32. minut - GOOOOOOOOOOOL! Odmah uzvraća Železničar, Aleksandar Đorđević matirao je Jovanovića sa bele tačke i poravnao rezultat - 1:1!

30. minut - Eskrepsna reakcija Železničara! Imaće domaćin penal u 30. minutu pošto je u kaznenom prostoru nakon slobodnog udarca pao Vojislav Stanković. 

27. minut - GOOOOOOOOOOOL! Partizan vodi u Pančevu, Kalulu je iznudio korner, Natho je izveo udarac iz ugla, a najviši u skoku bio je Mateus Saldanja - 0:1!

24. minut - Dobio je Ksander Severina loptu u prostor, pokušao da konkretizuje šansu, ali nije uspeo da uputi udarac te je propala još jedna šansa za goste.

20. minut - Zanemeli su na klupi Partizana nakon što se na povredu požalio Bibras Natho, na sreću crno-belih Izraelac nastavlja meč. 

18. minut - Uzvraća Železničar istom merom, ponovo je Stefan Hajdin prošao lako pored Aranđela Stojkovića, gađao Pavlova u srcu kaznenog prostora, ali na vreme reaguje Svetozar Marković, ostaje 0:0. 

Foto: Starsportphoto©

 

16. minut - Dobar presing Partizana, Mateus Saldanja je ukrao loptu u kaznenom prostoru, mogao da šutira, ali je rešio da proigra Kalulua koji je izblokiran. Najbolja šansa u dosadašnjem delu meča...

13. minut - Pokušaj Kristijana Belića da pronađe saigrača u srcu kaznenog prostora, lak je to posao za golmana Železničara Stankovića.

9. minut - Totalna ofanziva Partizana od starta meča, imaju crno-beli posed lopte, obleću oko kaznenog prostora domaćina, ali bez uspeha - 0:0!

5. minut - Preti i Železničar, pokazao je domaćin da želi nadigravanje sa crno-belima, Stefan Hajdin je nakon prodora uspeo da iznudi korner za svoj sastav, ali loš udarac iz ugla. 

3. minut - Odmah dobar nalet Partizana, Mateus Saldanja je prošao po desnoj strani, pokušao da proigra Alda Kalulua, lopta odlazi u gol-aut. 

1. minut - Utakmica je počela! 

19:05 - Dobro došli na lajv prenos osmog kola Superlige Srbije između Železničara i Partizana. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija