• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

20:00

Kraj - Partizan slomio Cibonu!

Starsportphoto

Partizan

Kraj - Partizan slomio Cibonu!

Podeli vest

Uživo pratite dešavanja sa meča trećeg kola ABA lige između Partizana i Cibone.

Upisao je Partizan u četvrtak prvu pobedu u Evroligi, a već danas je pred izabranicima Željka Obradovića težak ispit u reagionalnom ABA takmičenju. Rival crno-belima biće ljuti rival iz Zagreba - Cibona. 

Hrvatski klub ovog leta otišao je u stečaj, ali je uspeo da formira kakvu-takvu ekipu. Glavni cilj je opstati u ABA ligi, a jasno je da Partizan nije rival protiv kog oni mogu da traže bodove spasa. Ipak, sigurno da košarkaši Cibone u Beograd ne dolaze sa "belom zastavicom" već će pokušati da pomrse račune favorizovanom rivalu. 

PARTIZAN - CIBONA  96:67 (16:25, 20:17, 31:18, 26:7)

Beogradska arena, Beograd   Sudije: Miloš Koljenšić, Igor Dragojević, Mario Majkić

Partizan: Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaminski. 

Cibona: Vuković, Radovčić, Perasović, Mustapić, Majcunić, Pavković, Aranitović, Ferderber, Štejn, Bošnjak. 

UŽIVO:

Četvrta četvrtina: 

40. minut - KRAJ - 96:67!

39. minut - Napokon poeni Ponitke koji je večeras imao nešto veću minutažu, ali slaba vajda - 91:67! Poljak je potpuno van forme...

38. minut - Mustafić pogađa dva od tri slobodna bacanja, na drugoj strani isti učinak ima Tristan Vukčević - 89:65!

37. minut - Nastavlja se niz Anđušića, nova dva poena, potom ukradena lopta i lagano zakucavanje Ognjena Jaramaza - 87:62!

36. minut - Polovičan učinak Koprivice sa linije penala, ali ofanzivni skok i nova trojka Partizana - 81:62!

35. minut - ANĐUŠIIIIIIĆ! Raspucao se šuter Partizana, pitanje pobednika je rešeno nakon ove trojke - 77:62!

33. minut - Sjajna reakcija Anđušića u odbrani i lagani poeni u kontri - 73:60!

Foto: Starsportphoto©

 

32. minut - Prekida Zek Ledej seriju promašaja sa obe strane i donosi Partizanu ponovo devet razlike - 69:60!

Treća četvrtina: 

30. minut - Domagoj Vuković stavlja tačku na treću deonicu, Partizan pred poslednji period ima sedam poena prednnosti - 67:60!

29. minut - AVRAMOVIIIIIIIIIIĆ! Nova trojka za Partizan, raste prednost crno-belih, deluje da su sada izabranici Željka Obradovića na pravom putu - 65:58!

28. minut - Naneli pogađa za dva u tranziciji, vraća to ekspresno Aleksandar Aranitović - 60:55!

27. minut - Seče Mustafić niz crno-belih i pogađa petu trojku večeras, ali na drugoj strani ponovo laki poeni za Balšu Koprivicu - 56:50!

25. minut - Nastavlja se serija Partizana, još jedna sjajna kontra i laki poeni za Koprivicu - 50:45!

24. minut - NANELIIIIIIIII! Evo ga pravi Partizan, crno-beli preokreću, a američki košarkaš vezuje sedam poena - 48:45!

23. minut - Dobra reakcije Koprivice pod košem Cibone i lagano polaganje, a potom i blokada u odbrani koju u kontri kažnjava Panter - 40:44!

21. minut - Nastavljaju se Partizanove muke u odbrani, lagano Radovčić poentira na startu drugog poluvremena, potom promašaj Pantera u napadu - 36:44!

Druga četvrtina: 

19. minut - Majcunić pogađa za dva i koristi dodatno slobodno bacanje, na drugoj strani trojku pogađa Džejms Naneli - 34:42!

18. minut - Evo je nova serija Partizana u finišu prvog poluvremena, vezuje Zek Ledej četiri poena i vraća crno-bele na jednocifren zaostatak - 30:39!

Foto: Starsportphoto©

 

17. minut - Nastavlja Aleks Štejn da muči odbranu Partizana, ponovo Cibona ima maksimalnih 13 poena prednosti - 26:39!

16. minut - Buljan je precizan sa linije penala, a na drugoj strani greška Smailagića, potom i promašaj Kevina Pantera - 26:37!

14. minut - Novi poeni za Smailagića, a potom se u strelce upisuje i Zek Ledej. Ipak, uzvraća na drugoj strani Aranitović - 26:35!

13. minut - SMAILAGIIIIIIIIIĆ! Napokon dobar napad Partizana krunisan trojkom, reaguje trener Cibone tajm-autom - 21:33!

12. minut - Totalna dominacija Cibone i novi tajm-aut za Obradovića, trojku je pogodio ponovo Mustapić, a onda za dva pograđa i Radovčić - 18:33!

11. minut - Micunović pogađa na startu druge četvrtine i to uz faul, a potom koristi dodatno slobodno bacanje - 18:18!

Prva četvrtina:

10. minut - Raspucao se Mustapić koji pogađa i treću trojku na isteku prve četvrtine, Cibona ima velikih devet razlike - 16:25!

9. minut - Sjajan potez Danila Anđušića koji pogađa uz faul, ali vraća to još jednom trojkom Mustapić - 15:20!

8. minut - JARAMAAAAZ! Napokon su crno-beli pogodili za tri poena, prekida srpski reprezentativac nalet Cibone - 11:17!

Foto: Starsportphoto©

 

6. minut - Još jedna trojka za Cibonu, pogađa sada Mustapić, muči se Partizan  u odbrani - 8:12!

5. minut - Napokon poeni za Partizan, nakon ofanzivnog skoka silovito zakucava Balša Koprivica i to dva puta - 6:9!

4. minut - Nastavlja se serija gostiju, ponovo je siguran bio Aleks Štejn - 2:9, a potom još jedan loš napad crno-belih. 

3. minut - Serija 5:0 za Cibonu, trojku pogađa Štejn, a potom nakon dobre odbrane nove poene upisuje i Aleksandar Aranitović. Nije zadovoljan Obradović i odmah reaguje tajm-autom - 2:7!

2. minut - Donosi prednost Ciboni Aranitović sa linije penala, vraća to ekpresno Tristan Vukčević pogotkom za dva poena - 2:2. 

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad na meču za Partizan, pod košem nije bio precizan Balša Koprivica, a na drugoj strani promašuje Vuković. 

20:00 - Dobro došli na lajv utakmice trećeg kola ABA lige između Partizana i Cibone. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija