• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: FK Partizan

28.10.2023

16:39

Duljaj: Navijači poštuju rad mene i ekipe, neka nas podrže i sutra!

Starsportphoto

Partizan

Duljaj: Navijači poštuju rad mene i ekipe, neka nas podrže i sutra!

Podeli vest

Trener Partizana, Igor Duljaj govorio je za medije pred sutrašnje gostovanje Voždovca u 13. kolu Superlige Srbije (Arena 1 premijum 18.30) i pozvao navijače da u što većem broju ispune stadion "JNA".

Ekipa crno-belih je trenutno prva na tabeli Superlige Srbije i duel sa Voždovcem iščekuju nakon ubedljive pobede protiv Radničkog iz Kragujevca od 4:0.

Strateg najbolje ekipe domaćeg prvenstva Igor Duljaj zahvalio se na sjajnoj podršci navijača pridošlih iz svih krajeva Srbije i pozvao da tako bude i na sutrašnjem meču u Beogradu.

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u sjajnoj formi

- Kolona automobila je došla da nas podrži u Kragujevcu. Bilo je registarskih oznaka iz svih delova Srbije. Ponovo pozivam navijače da u što većem broju dođu sutra kako bi nam olakšali. Bez njihove pomoći i podrške ne bismo ostvarili dobre rezultate. Igrači se osećaju poštovano i to ne samo zbog prvog mesta, već zbog velikog broja navijača na utakmicama - rekao je šef struke "parnog valjka".

Svestan uloge favorita koju njegova ekipa ima pred sutrašnji meč sa Voždovcem, Duljaj poziva na oprez i ukazuje na izuzetno nezgodnu, perspektivnu ekipu Marka Savića.

- Voždovac je uz IMT najmlađa ekipa u ligi. Osvajali su bodove protiv timova koji igraju takmičenja u Evropi, Crvene zvezde, TSC-a i Čukaričkog. To je samo dokaz da ništa nije slučajno, već je rezultat sjajnog rada mladog trenera koji na svom raspolaganju ima mnogo perspektivnih igrača. Svakome je utakmica sa Partizanom motiv više i zato moramo biti oprezni. Imamo obavezu prema grbu i navijačima, dok Voždovac igra bez pritiska - objasnio je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Duljaj svestan opasnosti mladog Voždovca

Uprkos fantastičnom rezultatu i deset ostvarenih pobeda u prvenstvu, trener crno-belih priznaje da ne pridodaje važnost nikakvim rekordima niti se opterećuje stvarima koje su bile u prošlosti.

- Ništa mi ne znači prvo mesto na tabeli i deset pobeda ako sutra ne pobedimo. Ne zanima me titula "jesenji prvak" ako ne osvojimo ligu. Sva pažnja usmerena je na ono što sledi, a to je Voždovac, to je u ovom trenutku najvažnija utakmica za mene - poručio je Duljaj.

Uz svog trenera, mnoštvo fudbalera Partizana našlo se u beogradskoj "Areni" tokom večitog derbija sa Crvenom zvezdom u petom kolu Evrolige kako bi podržali crno-bele košarkaše. Tada je ime Igora Duljaja skandiralo 20.000 navijača, a sjajni stručnjak priznaje da mu imponuje takvo ponašanje "grobara".

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Partizana u prepunoj "Areni"

Velika je prednost to što igramo na svom stadionu. Nadam se da će jedan deo navijača sa košarke doći na "JNA" sutra. Imponuje mi skandiranje navijača, ali opet ističem da je ovo timski sport. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez ovih momaka koji trče na terenu i bez mog stručnog štaba. Zbog igrača navijači kupuju dresove i dolaze na utakmice. Svi fudbaleri su u službi ekipe i svako zna svoju ulogu, nema nikakve sujete. Zbog toga su mi moji igrači najvažniji, oni su najzaslužniji za naše uspehe - rekao je Duljaj.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija