• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2023

13:03

Ovaj čovek govori 7 stranih jezika! Živeo je u mnogim gradovima Evrope, bavio se različitim poslovima, a evo šta danas radi! (VIDEO)

Informer

Live TV

Ovaj čovek govori 7 stranih jezika! Živeo je u mnogim gradovima Evrope, bavio se različitim poslovima, a evo šta danas radi! (VIDEO)

Podeli vest

Saša Kalem, gost današnje emisije "Info dan" ima najhumaniju misiju na svetu: da uz pomoć prirode izleči čovečanstvo!

Život Saše Kalema zavređuje ne jedan, nego nekoliko holivudskih blokbastera. Sportska karijera, svetla reflektora, manekenske piste, vredni ugovori i sve ono što bi bio san većini muškaraca njegovih godina, sve je ovo iskusio današnji gost emisije "Info dan".

Saša Kalem ispričao nam je sve o svojim počecima u svojoj kratkoj fudbalskoj karijeri.

-Kao dečko, ja sam odrastao u Holandiji. Igrao sam na najboljim terenima. Bio sam veliki talenat za fudbal. U 20-oj godini sam potpisao prvi profesionalni ugovor. Međutim, iamo sam povredu na kolenu i morao sam da zaboravim na fudbal već sa 23 godine. Tada sam pao u depresiju- naveo je Saša Kalem.

Nakon neuspešne fudbalske karijere, usledila je uspešnija karijera modela.

Foto: Masha Bandjur

Saša Kalem

-Odmah sam shvatio da ja nisam jedini. Imao sam odličnog lekara koji me je uputio da se lečim prirodom. Posle godinu i po dana izašao sam iz depresije. Putovao sam po svetu, ali sam završio u Španiji gde sam krenuo da se bavim modelingom. Novi put sam našao kroz modu, koja mi je otvorila mogućnost za putovanja i učenje jezika. Govorim perfektno 6 stranih jezika i još jedan, ne tako savršeno- podelio je sa nama Kalem.

On je objasnio da život poznate ličnosti nije tako lep kao što se to čini većini ljudi.

-U celoj svojoj karijeri manekena nisam doživeo velike probleme. Jesam jednom u Milanu, gde je jedan agent mene napao. Iz profesionalnog fudbala prešao sam na istu disciplinu u modnom poslu. Ljudi imaju pogrešan utisak da je to prelepo. Ja nisam jeo meso godinama. Pazio sam zbog dijete da budem zdrav, zgodan i lep. Zaista morate da pazite i zbog izgleda, ali i zbog zdravlja. Morali smo biti i komunikativni, prisni i dragi u tom poslu, a ne samo lepi. Jer svi koji rade sa vama moraju da se osećaju lepo-objasnio je Saša.

Naš gost ispričao nam je sve o upoznavanju sa svojom suprugom, ali i o razlozima zbog kojih je krenuo da se bavi prirodinom medicinom.

-Tada sam upoznao najlepšu ženu. Mi smo se zaljubili. Nakon šest meseci je već zatrudnela sa našim sinom. On je bio uvod u moj sledeći korak u životu, a to je prirodina medicina. Morao sam 42 puta da ga vodim u bolnicu. Jedno vereme smo živeli u bolnici. Zahvaljujući njemu počeo sam da se bavim prirodnom medicinom- ispričao je Saša. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija