• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2023

15:52

Obradović pred Baskoniju: Maksimalno smo motivisani,Ivanović nas odlično poznaje

Starsportphoto©

Partizan

Obradović pred Baskoniju: Maksimalno smo motivisani,Ivanović nas odlično poznaje

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da će ekipa biti motivisana protiv Baskonije u meču Evrolige.

Obradović pred duel s Baskonijom ističe da  njegov tim želi da nastav niz pobeda, a kao plus vidi da igraju protiv trener kojeg jako dobro poznaju.

- Idemo u Vitoriju maksimalno motivisani posle dve velike utakmice i pobede protiv velikog protivnika Crvene zvezde. Sa druge strane, siguran sam da ni njima neće nedostajati motivacije posle dolaska trenera koji nas odlično poznaje - rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović pred duel protiv Baskonije u Evroligi (petak, 20.30).

Na klupi Baskonije debitovaće doskorašnji trener Crvene zvezde Duško Ivanović, a Obradović ističe da promena uvek donese reakciju tima. "

- Čeka nas trener koji je do pre neki dan bio ovde i imao priliku da analizira našu igru. Svaka utakmica u Evroligi je mnogo važna, moramo da nastavimo sa dobrim igrama  - istakao je Obradović.

Prema njegovim rečima, prošlogodišnji poraz u produžetku odavno je zaboravljena priča.

- Koncentracija je na onome što je sada, imaju nove igrače i one koji su zadržali, znamo načine na koji igraju, novi trener donosi puno i videćemo kako će izgledati na ovoj utakmici. Važnije je kako ćemo mi izgledati - poručio je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija