• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2023

20:11

Usponi i padovi, to je naša muka! Žoc jasan pred Albu

Starsportphoto

Partizan

Usponi i padovi, to je naša muka! Žoc jasan pred Albu

Podeli vest

Košarkaši Partizana u petak igraju protiv Albe iz Berlina, a trener Željko Obradović govorio je o narednom protivniku.

Crno-beli su u sredu poraženi od Bajerna u Minhenu sa 94:85 i tako će ovaj susret dočekati sa učinkom od tri pobede i pet poraza.

Sa druge strane ekipa Albe je takođe upisala poraz u prvom meču ovog duplog programa u Evroligi, ekipa iz prestonice Nemačke je na svom terenu poražena od Asvela.

- Sve što bi rekli uobičajeno. Naspavali se par sati, seli u avion i došli, i evo odradili trening, jedino što smo mogli to je analiza utakmice i priprema za ovo što nas čeka sutra - rekao je Obradović i dodao:

- Sutra nas čeka ozbiljna utakmica, bez obzira što je Alba u ovom trenutku u toj poziciji na kojoj je, ali su većinu utakmica izgubili u samoj završnici. Znaju da igraju, igraju jednu specifičnu košarku, imaju istog trenera kao i prošle godine. Imali smo to iskustvo iz prošle godine, kada smo odigrali slabo prvu utakmicu, drugu mnogo bolje, nadamo se da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro. Igrali smo i sinoć dosta minuta veoma dobro, nažalost završilo se tim rezultatom kojim se završilo, dva razlike koš i faul i to je prelomilo utakmicu.

Foto: Starsportphoto

 

Obradović je prokomentarisao činjenicu da njegov tim mora da se vadi posle dva uzastopna poraza.

- Dva poraza uopšte nisu bitna, bio je Bajern na četiri vezana poraza, mi nememao vremena da se radujemo ni da patimo, pripremaš se za sledeću utakmicu, analiziraš, probaš da dopreš do igrača, da probudiš neke stvari u njima, da svi budemo na istoj liniji. Ono što nam fali jesu ti usponi i padovi zbog kojih smo izgubili utakmicu., to je pre svega odbranbreni skok i u trenucima kada se lomi utakmica da se odigra pametnije. Neke utakmice smo izuzetno pametno odigrali i znali kako da napadamo, a ima i onih kada to nismo uradili, u tom smislu se vade sve određene korekcije.

Koliko će fizički biti teška utakmica

- Samo je stvar glave, da izađeš na parket, naravno da ja kao trener ću voditi računa o minutaži i o svemu, ali ako igrač ne voli da igra utakmicu bez obzira što je bila na 48 sati, jer evo ovaj trening to je bilo prikazivanje i pokazivanje, jedan dobar strečiing su napravili posle puta, napor nikakav ne postoji - zaključio je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija