• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2023

23:43

E, tada smo "kliknuli"! To je bilo to! Željko Obradović posle nove šok pobede u Evroligi!

Starsportphoto

Partizan

E, tada smo "kliknuli"! To je bilo to! Željko Obradović posle nove šok pobede u Evroligi!

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu posle produžetka ekipu Panatinaikosa rezultatom 92:87 (20:21, 19:17, 15:18, 24:22, 14:9) u meču 11. kola Evrolige.

Trener Partizana pred novinarima je izneo impresije posle nove šok pobede u Evroligi.

- Neverovatna utakmica. Želim da zahvalim moji igračima, jer su verovali do kraja i uspeli da pobede u produžetku - otvorio je Obradović pres-konferenciju, pa dodao:

- Kad se boriš sve se vraća, a igrači su se borili do poslednjeg sekunda, imali smo deset minusa razlike ali smo na tu veru izborili produžetak. Ta energija u zadnjim minutima je bila neverovatno. tako treba da radimno i ubuduće, čestitam igračima i ljudima koji su pomogli sa tribina. Nemam reči. U ovom trenutku mi smo 5-6, prošle godine 4-9, ajde da vidimo kako će biti. Sreća da se vratrio Kevin, i Aleksa, Kevin kapitenski na kraju...

Obradović je rekao da je utakmica protiv Panatinaikosa uvek emotivna za njega.

- To je specijalna utakmica, tamo i dalje imam ljude u stručnom pštabu koji su radili sa mnom u stručnom štabu. Oni znaju šta osećam prema Panatinaikosu, osećam ga kao svoj klub.

Partizan je gubio deset razlike, stigao do produžetka, kasnije i pobede. Obradović je objasnio kada je ekipa "kliknula".

Foto: Starsportphoto

 

- Kad smo posle tajm-auta odigrali dobru odbranu, pogodili prvo dva poena, a onda tri. Ta borbenost je neverovatna, ona nas je dovela do toga. Bile su dve greške, ali šta da se radi, to je normalna stvar.

Jedno od pitanja novinara bilo je da li su Kaminski i Ponitka profili evroligaških igrača.

- Naravno da jesu. Frenk Kaminski igra napadački izvanredno. Ne možemo mi u Partizan da dovedemo 12 Džordana, to je nemoguće. On se bori, inteligentan igrač. Preseklo ga je nešto, nije mogao. Zadovoljan sam pre svega njihovim ponašanjem.

Još jedanput je Obradović odgovorio na temu pojačanja:

- Mogu samo da zamislim koliko će biti spekulacija do kraja. Ja se bavim igračima koje imam, nemam vremena za portale, ko šta piše... Trifunović je u trenutku kad se povredio bio naš najbolji igrač u defanzivi. Koliko imena je prodefilovalo kroz Partizan. na tržištu postoji veliki broj igrača, i svi se bave time. ja nemam vremena za to. Baš me zanima koliko će još imena da se pojavi. Ovim momcima verujem i to je to.

Liderska uloga Kevina Pantera?

- On je lider tima, kad sam ga izabrao za kapitena tima svima je bilo jasno zbog čega. On je primer u svemu. Prvi dolazi na trening, poslednji odlazi. To je pravi lider - zaključio je Obradović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija