• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

23:31

Obradović o dočeku "grobara": Ne bih sebi dozvolio komunikaciju sa navijačima!

Starsportphoto©

Partizan

Obradović o dočeku "grobara": Ne bih sebi dozvolio komunikaciju sa navijačima!

Podeli vest

Dočekan sam na drugačiji način, ali poštujem sve, to je najvažnije, poručio je trener Monaka.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Monaka rezultatom 89:85 (16:13, 16:22, 19:16, 21:21, 17:13) u meču 12. kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je kapiten Kevin Panter, koji je postigao 25 poena, dok je Džejms Naneli dodao 23. Pi-Džej Doužer je ubacio 15, a Bruno Kaboklo 13 poena. Kod gostiju, najbolji je bio Donatas Motiejunas, koji je postigao 23 poena, dok je Majk Džems dodao 16.

- Jednostavno je - Partizan je pobedio, mi smo izgubili. Ponovilo nam se isto, nismo dobro odgovorili na prednosti Partizana. Imali smo šansu, bila je ovo dobra utakmica od prvog do poslednjeg minuta. Imamo za čim da žalimo - rekao je Obradović, a potom dodao. 

- Dobro su koristili naš bonus, imali su mnogo raspoloženih igrača zbog čega je bilo teško braniti ih. Zadovoljan sam partijom, nijanse su odlučivale. Prilagođavali smo se, nekada dobro odgovarati, ali je teško kontrolisati sve u ovoj atmosferi, svima, pa tako i sudijama. Moramo što pre da zaboravimo ovu utakmicu i spremimo se za sledeću što pre. 

Foto: Starsportphoto©

 

Ni trećina šampionata nije prošla, a veliki broj povreda već je pogodio mnoge timove u Evroligi. Zbog toga, Obradovića su pitali da li je neko razgovarao sa trenerima kada je elitno takmičenje uvelo "plej-in". 

- Ujednačenije je nego prošle sezone, razlike od drugog do 14. mesta su minimalne. Do kraja se neće znati ko je gde... Osim Reala, oni dominiraju. Mnogo toga zavisi od momentuma, raspoloženja, duplih kola, od mnogo faktora. Niko me nije pitao šta mislim o plej-inu, mislim da je to veoma rizično na ovoliki broj utakmica. Za navijača je sigurno interesantnije, ali rizik je da bude još povreda - dodao je trener Monaka. 

Prošle godine Saša Obradović je u "Areni" dočekan ovacijama, a ovoga puta nije imao doplu dobrodošlicu. Ipak, ističe da mu to nije predstavljalo problem, već da je svaka gestikulacija bila posvećena isključivo igračima. 

- Ne komuniciram sa navijačima, to ne bih sebi dozvolio. Gestikulisao sam kao i uvek, da li prema sudiji ili igračima, oupšte nije tema. To što sam dočekan na drugi način... Poštujem sve, to je najvažnije - podvukao je Saša Obradović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija