• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

09.12.2023

13:07

Oranica spremna za Partizan! Katastrofalan teren u Nišu

Starsportphoto

Partizan

Oranica spremna za Partizan! Katastrofalan teren u Nišu

Podeli vest

Samo da neko ne slomi nogu, a sve ostalo biće dobro.

Fudbaleri niškog Radničkog i Partizana sastaće se u ponedeljak od 16 časova (Arena 1 premijum) na stadionu "Čair" u derbi meču 18. kolu Superlige Srbije, ali utakmica će biti odigrana po terenu koji katastrofalno izgleda. Informer je došao u posed fotografija i snimaka koje pokazuju užasno stanje podloge na niškom stadionu.

 

 


Rupa do rupe, izrovan teren, neravnine, raskvašena zemlja i jednom rečju - kaljuga! Budući da nas očekuje veoma borbena utakmica, jer crno-beli žele da ostanu prvi na tabeli Superlige Srbije, a Nišlije jure bodove za beg sa dna tabele, jasno je da će već posle desetak minuta utakmice fudbaleri oba tima igrati - u blatu do guše.

 

Foto: Informer

 

 


Spekulisalo se da bi crno-beli mogli da traže da utakmica bude odigrana na novotvorenom stadionu u Leskovcu, gde je teren u neuporedivo boljem stanju, ali takav scenario nije moguć.


- Partizan nema nikakvu pravnu osnovu da traži da utakmica bude odigrana na bilo kom drugom stadionu. Radnički je licencirao svoj stadion, dobio je dozvolu da igra na njemu i samo ako bi Nišlije kao domaćini i organizatori utakmice predložili da se igra u Leskovcu, onda bi to bilo izvodljivo. Ovako, igraće se na terenu takvom kakav je, a nadamo se samo da će se u narednih 48 sati situacija barem malo popraviti, jer nam je svima u interesu da sve protekne fer, sportski i da ne bude nikakvih primedbi posle meča - kazao nam je izvor iz Superlige Srbije.

 

Foto: Informer

 

 


Partizan je dobio šest od poslednjih sedam okršaja sa Radničkim, ali je u Nišu dobio jednu od poslednje tri utakmice, odnosno dve od poslednjih osam.

 


POSLEDNJIH 10 SUSRETA U NIŠU

2022/23. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 3:3

2021/22. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 0:2

2020/21. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 1:0

2019/20. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 1:4

2018/19. Kup Srbije
Radnički Niš - Partizan 1:1

2018/19. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 3:1

2018/19. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 2:2

2017/18. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 1:0

2016/17. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 1:3

2016/17. Superliga Srbije
Radnički Niš - Partizan 0:2

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija