• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

22:30

To boli! Obradović o Jaramazu i Smailagiću, a pomenuo i Kaminskog!

AP/Photo

Partizan

To boli! Obradović o Jaramazu i Smailagiću, a pomenuo i Kaminskog!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović na konferenciji za medije otkrio i zdravstveno stanje Alena Smailagića i Ognjena Jaramaza.

Jaramaz je na meču sa Studentskim centrom nezgodno doskočio, dok je Smailagić pred kraj susreta izašao iz igre zbog bola u glavi.

- Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob, ne možemo u ovom trenutku da znamo ozbiljnost, ali ima bola. Takođe Alen je dobio udarac u glavu, pred kraj utakmice je tražio da izađe, jer ga je bolela glava. Kako će da izgleda to večeras i sutra, videćemo. Što se tiče Kaminskog, ne verujem da će moći da putuje u Kaunas, videćemo kako će to da izgleda. Moći će verovatno da se priključi tek sledeće sedmice - rekao je Obradović.

Crno-beli su, inače, slavili rezultatom 99:76 u 11. kolu ABA lige.

- Otvorili smo utakmicu veoma dobro, odigrali to prvo poluvreme, drugo nešto slabije, ali bitna je pobeda. Igrali smo protiv ekipe koja se borila do kraja i čestitam im na tome. Želim da iskoristim priliku da se zahvalim svim ljudima koji su bili na današnjoj utakmici, posebno ovoj deci. Sjajan je osećaj praviti nove navijače Partizana i da ta deca toliko uživaju u košarci - kazao je Obradović.

Osvrnuo se na činjenicu da se u startnoj petorci našlo tri visoka igrača.

- To su delovi utakmice, počinjemo tako. Alen Smailagić je igrao 12 minuta, imao 18 poena. To nije nešto što je kontinuirano. Kada imaš povređene igrače i probleme, dok se Kevin Panter nije vratio, to sve iziskuje neke stvari koje su bitne kada je taktika u pitanju. To je jedan od razloga zašto počinjemo sa tri visoka igrača.

Na kraju, dotakao se i mladog Save Drezgića.

- Dete dolazi, deo je tima, pokazuje određene kvalitete. Ono što je suština jeste da treba da bude agresivniji. Mladost mora da mu to, nije to samo njegov način, već želja ogromna i da bude na parketu kao i svi mladi igrači. Putovaće sa nama u Kaunas, on je dete koje zaslužuju da dobije priliku - kazao je Željko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija