• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

17:44

Niko nas neće omalovažavati! Fudbaleri Partizana odgovorili na prozivke pre "večitog derbija"

Starsportphoto

Partizan

Niko nas neće omalovažavati! Fudbaleri Partizana odgovorili na prozivke pre "večitog derbija"

Podeli vest

Fudbaleri Partizana posle pobede nad Crvenom zvezdom rezultatom 2:1 poslali su poruku "večitom rivalu".

Ostvario je Partizan veliku pobedu u "večitom derbiju" nad Crvenu zvezdom i tako se vratio na lidersku poziciju u Superligi Srbije.  

Nisu crno-beli bili favoriti na ovo meču, što pobedu sigurno čini još slađom, a golman Partizana Aleksandar Jovanović osvrnuo se na reči igrača iz protivničkog tabora pre meča.

- Ne, ne bih da stvaram naslove u novinama na osnovu toga i da sad nastavljam, ali želim da kažem, treba da se zna, da ovaj klub treba da se poštuje, jer je jedan od najvećih klubova. Ja sam bio stranac u zemljama u kojima sam igrao i znam kako sam se ponašao prema tim jakim timovima - rekao je Jovanović.

Te situacije je prokomentarisao i njegov kolega Nemanja Nikolić koji je podvukao da njega i njegove saigrače niko neće omalovažavati.

- Verovali smo, mislim da je njihov igrač zaslužan za to, zbog onoga što je izjavio da će biti 3:0 ili 4:0, a mogu i ja da mislim da smo mi kvalitetniji. Niko nas neće ponižavati i omalovažavati, to je ružno. Da je Zvezda na 16. mestu, ja to ne bih uradio. Mogao sam da postignem gol, ali nadam se da će mi se vratiti drugi put - kaže Nemanja Nikolić.

Partizan posle kraja prvog dela sezone ima jedan bod više "večitog rivala". Ove sezone gledaćemo još dva derbija između ova dva tima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija