• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

13:42

Grom iz vedra neba! Partizan spremio silne pare za zvezdu Evrolige

AP/Photo

Partizan

Grom iz vedra neba! Partizan spremio silne pare za zvezdu Evrolige

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan naciljao je strašno pojačanje!

Sportski direktor Zoran Savić i trener Željko Obradović žele u svojim redovima reprezentativca Italije i košarkaša Armanija Nikola Melija!

Prema pisanju slavnog italijanskog dnevnog lista Korijere dela Sera, klub iz Humske plaćaće Melija 2,5 miliona evra po sezoni.

Kapitenu milanskog kluba ugovor ističe u junu 2024, a kako navodi italijanski novinar Flavio Vaneti, postoji sumnja oko toga da će mu ugovor biti produžen.

"Među agentima već danima kruži priča da će srpski klub uskoro izaći sa zvaničnom ponudom za Melija. Ponudiće mu 2,5 miliona evra, više nego što ima u Armaniju. Dolazak Nikole Mirotića u milanski klub, koji ima blindirani trogodišnji ugovor, takođe može biti jedan od razloga što Meli može otići. U januaru puni 33 godine, nije mlad, ali ni star, a takav ugoor bio bi odličan za početak završnog dela karijere. I najbitnije, radiće sa Željkom Obradovićem, kog poznaje i davaće mu šansu", piše Vaneti.

Meli je sarađivao sa Željkom od 2017. do 2019. Zajedno su osvojili titulu prvaka Turske i nacionalni kup, takođe su igrali i finale Evrolige 2018. u Beogradu.

Meli je potom otišao u NBA ligu gde je nastupao za Nju Orleans i Dalas. U Evropu se vratio leta 2021. godine, kada je i potpisao trogodišnji ugovor sa Armanijem za koji je nastupao i od 2010. do 2015.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija