• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2024

11:01

"Parni valjak" upalio motore! Evo na koga Duljaj računa na početku godine!

FK Partizan

Partizan

"Parni valjak" upalio motore! Evo na koga Duljaj računa na početku godine!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana nakon zimske pauze danas kreću sa pripremama za prolećni deo sezone Sperlige srbije.

Fudbalere je u svlačionici dočekao šef stručnog štaba Igor Duljaj, a pozdravili su ih i predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, sportski direktor  Ivica Kralj, predsednik pravne komisije Dragan Palibrk, kao i član UO - Dragan Trailović.

 

Foto: FK Partizan

De Medina, Antić, Kanute

 

Igrači koji su se izborili za lidersku poziciju na tabeli najkvalitetnije lige u Srbiji, prvi deo treninga odradili u teretani, a onda su izašli na teren sa veštačkom travom.

 

Foto: FK Partizan

De Medina, Antić, Kanute

 

Prvotimcima je priključen i tinejdžer iz omladinske škole, Dušan Jovanović, a prvog dana u ovoj godini fudbaleri će odraditi dva treninga.

 

Foto: FK Partizan

De Medina, Antić, Kanute

 

Medijima su se obratili Nemanja Nikolić, Svetozar Marković i Bibars Natho koji je kratko izjavio da svi u timu moraju prvo da brinu o sebi i da bi to trebalo da da željeni rezultat.

- Očekujem više teških utakmica i borbi, ali nadam se da ćemo nastaviti na naš način, kako smo igrali, kako smo reagoval. Ako to uradimo biće dobro. Moramo da brinemo o sebi prvo, da nastavimo sa našim duhom i borbom. Treba da damo najbolje od sebe i da damo 100 odsto od sebe.

Kapiten Marković istakao je da je pred timom važan period i da je njemu čast što je predvodnik generacije.

- Srećna Nova godina i praznici. U prvenstvu smo od prve utakmice pokazali šta želimo i koliko smo daleko dogurali. Uvek ima stvari unutar tima u kojima možemo biti bolji. Nadam se da ćemo u ovih 20 dana priprema pokušati da budemo još bolji nego što smo bili - rekao je defanzivac crno - belih.

 

Foto: FK Partizan

Svetozar Marković

 

 

Nije krio Svetozar sreću jer predvodi saigrače sa kapitenskom trakom na ruci.

- Velika čast je biti kapiten Partizana poghotovo sa 23 godine. Mislim da sam se dobro snašao i trudim se da pomognem koliko mog i borim se za ovu ekipu. To je ogroman motiv i meni i svim igračima Partizana. Mislim da je suvšno pričati o podizanju pehara na kraju sezona, to je daleko od nas i još ima da se igra i treba da idemo od utakmice do utakmice. Nadam se da ćemo se što bolje uigrati u ovih 20-25 dana i kroz pripremne utakmice i treninge da se uigramo što bolje možemo i da će sve biti u redu - zaključio je Marković.

Igrači koji su se pojavili na prozivci su: A. Jovanović, Stevanović, Radulaški, Stojković, Filipović, Živković, Antić, Šehović, Marković, Ilić, Saničanin, De Medina, Belić, Stjepanović, Šćekić, Kanute, Mirčetić, Natho, Pantić, Zahid, Severina, Jevremović, Petković, Trifunović, Kalulu, Nikolić, Baždar, Pavlović, D. Jovanović.

 

Foto: FK Partizan

 

 

Tokom nedelje će crno-beli imati uglavnom po dva treninga dnevno, a zatim 18. januara putuju na Kipar gde će ostati do prvih dana februara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija