• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

18:40

Korejac poručio sa Kipra: Najvažnije je da Partizan bude šampion

FK Partizan

Partizan

Korejac poručio sa Kipra: Najvažnije je da Partizan bude šampion

Podeli vest

Igrački kadar Partizana doživeo je velike promene u zimskom prelaskom roku.

Redove lidera Superlige napustili su Mihajlo Ilić, Kristijan Belić i Kvinsi Menig, ali je bilo i novajlija u timu trenera Igora Duljaja. Jedno od najzvučnijih pojačanja, videćemo da li i najvećih, svakako je južnokorejski internacionalac, Jung Džun Goh (22).

Mladi vezista stigao je u Humsku kako bi pojačao konkurenciju u ofanzivnom delu veznog reda. Odmah nakon potpisa, Goh se pridružio novim saigračima na Kipru, gde se ekspedicija "parnog valjka" priprema za prolećni deo sezone. 

U razgovoru za klupski sajt istakao je da su ga novi saigrači lepo prihvatili, a upoznat je i sa činjenicom da su crno-beli želeli da ga angažuju još prethodnog leta.

- Kada sam upoznao saigrače, stručni štab i prvi put se susreo sa trenerom, svi su bili veoma ljubazni prema meni. Znao sam da me je Partizan želeo prethodnog leta, ali lično nisam bio baš spreman. Postojali su i određni problemi, ali sada kada je prošla zima, spreman sam i počastvovan što sam ovde.

Foto: FK Partizan

 

Partizan će mu biti prvi klub u Evropi, pošto je do sada igrao samo za južnokorejskog velikana, Pohang stilerse.

- Nikada nisam bio u Evropi, osim kada sam bio veoma mlad. Sada se selim da živim ovde, sve mi je jako nepoznato i bio sam malo zabrinut, ali kada sam video da su svi tako dobri prema meni, verujem da ću se brzo navići. Sestra studira i radi u Londonu, to je olakšavajuća okolnost. Neki članovi porodice su bili zabrinuti, ali naravno da me nisu sprečavali da odem, već su želeli da pođu sa mnom i da mi pomognu da se prilagodim.

Navijačima Partizana poručuje da od njega mogu da očekuju agresivnu igru i doprinos u napadu, a istakao je i koja pozicija u timu mu najviše odgovara.

- Pre svega, navijači Partizana mogu da očekuju od mene mnogo infiltracije u ofanzivnim poljima i agresivnu igru. Kao ličnost - volim fudbal, igre i kućne ljubimce. Pozicija na kojoj se najbolje snalazim je lažna devetka ili krilo, ali imam dovoljno iskustva i samopouzdanja da igram na bilo kojoj poziciji na koju me trener postavi.

Foto: FK Partizan

 

Priznaje da je imao i drugih ponuda iz Evrope, ali da je fokusiran isključivo na Partizan.

- Imao sam ponude iz Evrope, ali ne bih želeo da otkrivam o kojim klubovima se radi. Najvažnije je da Partizan bude šampion, a naravno želim da odigram dobro u korist ekipe.

Svi koji posete njegov instagram profil mogu da se uvere da je veliki ljubitelj životinja, a podelio je sa navijačima Partizana i šta voli da radi u slobodno vreme.

- Da, ja sam ljubitelj životinja, posebno pasa i mačaka! Na Instagramu ste mogli da vidite slike sa mačkama u Turskoj dok sam se pripremao sa reprezentacijom. Moji hobiji su čitanje knjiga i gledanje filmova, ali sada će to morati da se promeni jer ću u slobodno vreme učiti engleski i srpski.

U narednom "večitom derbiju" imaćemo interesantnu situaciju, s obzirom na to da Hvang In Bom od prethodnog leta nosi dres Crvene zvezde, pa će se saigrači iz reprezentacije naći na suprotstavljenim stranama. 

Foto: FK Partizan

 

- Nakon završetka Džej lige, imao sam oko tri meseca slobodno, ali sam individualno trenirao i pripremao se, tako da mogu reći da sam 70% spreman. Poznajem Hvanga iz reprezentacije. Razgovarali smo, naravno. Jasno mi je rivalstvo između Partizana i Crvene zvezde i jedva čekam da učestvujem u tom duelu!

Ponikao je u Pohang stilersima gde je bio jedan od ljubimaca navijača. Sada je spreman da uspostavi dobar odnos i sa "grobarima".

- Bio sam deo Pohanga od detinjstva do sad. Razvio sam posebnu vezu sa navijačima, ali spreman sam za novi korak, da postanem deo Partizanove porodice. San mi je da budem najbolji fudbaler u Evropi, ali prvo želim da osvojim titulu sa Partizanom, to je primarno najveći cilj!

Na kraju razgovora, imao je i poruku za sve navijače Partizana.

- Kada se pročulo da bih mogao doći u Partizan, puno navijača mi je poslalo lepe poruke. Osetio sam njihovu ljubav i želim da se pokažem na terenu u najboljem svetlu za njih!

 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija