• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

02.03.2024

21:30

Ovo je poruka igračima pred derbi! Duljaj zabrinut zbog povrede bitnog fudbalera (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Ovo je poruka igračima pred derbi! Duljaj zabrinut zbog povrede bitnog fudbalera (VIDEO)

Podeli vest

Trener Partizana Igor Duljaj po završetku utakmice sa Železničarom u Humskoj razgovarao je sa novinarima i otkrio šta je savetovao fudbalerima pred derbi sa Crvenom zvezdom, ali i poručuje da ima potencijalni problem sa povredom jako bitnog fudbalera.

Crno-beli su u subotu veče u Humskoj savladali Železničar iz Pančeva sa 3:1 (3:1) u meču 23. kola Superlige Srbije i tako sačuvali prvo mesto na tabeli ispred najvećeg rivala Crvene zvezde.

Podsetimo, pobedu u ovom kolu ostvarili su i crveno-beli, koji su u derbi meču savladali TSC takođe sa 3:1 u Bačkoj Topoli.

Igor Duljaj je, kako kaže, vrlo zadovoljan u kakvoj atmosferi je njegov tim ostvario trijumf nad "dizelkom" iz Pančeva. Posebno ga raduje podrška košarkaša Partizana, koji su bili na stadionu.

Foto: Starsportphoto

Trener Partizana Igor Duljaj

 

- Fenomenalan osećaj zbog mnogo navijača, koji su došli da nas podrže. Mnogo nam je značilo što ćemo imati podršku košarkaša, za to sam se zalagao, da postoji konekcija između Sportskog društva. Ponosan sam zbog podrške navijača, mi ćemo da im se revanširamo sutra. Važna pobeda psihološki, da u nedelju uđemo mirno da se skoncentrišemo za ono što nas očekuje. Zaslužena pobeda, rano smo poveli, imali smo mnogo šansi i mnogo lepih akcija. Verujem da je publika imala šta da vidi - naglašava Duljaj.

Foto: Starsportphoto©

Slavlje igrača Partizana posle gola Natha

 

Nekad borbeni defanzivni vezista priznaje da je njegova ekipa imala brojne propuste u odbrani, naročito tokom prvog poluvremena.

- Slažem se, imali smo problema, nismo izlazili na centaršuteve sa strane i nismo bili skoncentrisani. To su neke stvari na koje moramo da obratimo pažnju. Ostali smo bez Svete Markovića, ne znamo koliko će da odsustvuje. Pohvale Saldanji, ušao je samo sa jednim treningom. To može da raduje navijače Partizana. Nije bilo povreda, nije kartona - ističe trener Partizana.

Posebno je pohvalio mladog Sameda Baždara, koji je dao prvi gol, drugi namestio i kod trećeg iznudio penal. Imao je poruku i za ostale fudbalere.

- Dva majstora Zahid i Natho, sa mnogo energije je ušao Kastiljo, kao i Saldanja i Severina. Baždar je postigao gol glavom, ne pamtim kad je to uradio čak i na treningu. Može da raduje da vidimo novog Baždara, da možemo da računamo na još jednog igrača - dodaje Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Mladi Samed Baždar igrao je sjajno protiv Železničara

 

Ipak, potencijalni problem je povreda kapitena Svetozara Markovića, koji zbog bolova u kolenu nije bio u protokolu na današnjem meču.

- Došao je na jučerašnji trening sa bolom u kolenu, pokušao da trenira, ali na jednom delu treninga morao je da izađe. Radiće se detaljni pregledi, koliko će da traje, ne znam u ovom trenutku - kaže Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Neizvestan za derbi: Kapiten Partizana Svetozar Marković

 

Za kraj, imao je poruku svojim prvotimcima kada je u pitanju situacija na tabeli i predstojeći derbi protiv Crvene zvezde.

- Svaka utakmica donosi i odnosi tri boda. Ova utakmica je bila psihološki teška za nas, jer ako mene pitate, ne znam rezultat u Bačkoj Topoli. Rekao sam im da uopšte ne razmišljamo o tome, već samo o onome što se dešava kod nas - zaključuje Igor Duljaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija