• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

02.03.2024

20:08

Tuhelu se smeši sramna sudbina... Namac već dobio otkaz, a u sredu bi mogao da bude i oteran iz Minhena!

EPA Images

Fudbal

Tuhelu se smeši sramna sudbina... Namac već dobio otkaz, a u sredu bi mogao da bude i oteran iz Minhena!

Podeli vest

U slučaju eliminacije u Ligi šampiona - Nemac će biti odmah smenjen.

Era Tomasa Tuhela na klupi Bajern Minhena bliži se kraju. Bavarski velikan saopštio je da će Nemac na isteku sezone napustiti kormilo Bajerna zbog čega je delovalo da bi Tuhelov status mogao da bude siguran, makar do poslednjeg kola Bundeslige. Ipak, nakon novog kiksa (2:2 protiv Frajburga) uprava kluba ponovo je zasedala i donela nove odluke. 

Naime, Tomas Tuhel mogao bi da bude otpušten i pre isteka ugovora. Njegova budućnost na klupi Bajerna zavisi od ishoda revanš meča protiv Lacija. Dakle, ako minhenski velikan pred svojim navijačima nadoknadi 1:0 iz Rima, Tuhel ostaje, ukoliko Lacio prođe - Tuhel je bivši! 

Zbog toga, uprava kluba već je počela da češlja tržište u potrazi za privremenim rešenjem. Kao prvi kandidat sada se pominje Ole Gunar Solskjer, ali je pitanje da li će Norvežanin želeti na "Alijanc arenu" znajući da će u klubu provesti tek nekoliko meseci. 

Foto: EPA Images

 

Novinar Florijan Platenberg prenosi da je upravo to jedini uslov Bajerna za imenovanje novog trenera. Uprava kluba pokušava da angažuje Ćabija Alonsa, a za pregovore sa Špancem najbolje bi bilo da Tuhel nadoknadi minus protiv Lacija i izbori četvrtfinale Lige šampiona.

"U slučaju da dođe do momentalnog otkaza Tuhelu Bajern ne planira da imenuje trenere koji bi ostao i nakon leta. Razlog je jednostavan - klub je sve dao na dovođenje Ćabija Alonsa i želi da se bori svim sredstvima za Španca. Zato se u klubu nadaju da će Tuhel uspeti da okrene rezultat protiv Lacija kako bi bio izbegnut najgori scenario koji bi narušio imidž svih zainteresovanih strana", napisao je Pletenberg. 

Navodno, ukoliko dogovora sa Ćabijem Alonsom ne bude, drugi kandidat za trenera Bajern Minhena je Zinedin Zidan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija