• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

05.03.2024

13:40

Poznati muzičar šokirao! Otkrio šta bi žrtvovao zbog Željka Obradovića

Aleksandar Jovanović Cile

Partizan

Poznati muzičar šokirao! Otkrio šta bi žrtvovao zbog Željka Obradovića

Podeli vest

Proteklih nedelja pričalo se dosta od odlasku Željka Obradovića sa klupe Košarkakog kluba Partizan, a sada je to prokomentarisao i naš poznati muzičar!

Stefan Cvijović, poznatiji kao Cvija, redovan je na utakmicama Partizana.

U društvu još jednog muzičara Relje Popovića navija za crno-bele, a često ga možemo videti u izlascima sa košarkašima Partizana.

Koliko mu znači klub iz Humske dokazao je još jednom i šokirao izjavom da bi žrtvovao karijeru samo da Željko ostane na klupi!

- Je*i ga, Partizan je nešto neopisivo. Pre bih da ostane Željko nego da izbacim mega hit - rekao je muzičar i vlasnik poznatog modnog brenda za WTF radio.

Podsetimo, Željko je prošlog četvrtka, na konferenciji za medije posle pobede nad Efesom u Evroligi, smirio navijače i rekao da ostaje.

- Ja nemam dilemu oko ostanka. Hvala navijačima na svemu. Ili ću biti ovde ili neću raditi. Ne vidim sebe nigde osim u ovom klubu. Klub je rastao i raste svi su prepoznali i u Evropi. Evroliga prepoznaje kad je klub stabilan i ima sopstveni način finansiranja. Snagu daju i navijači. Hvala ljudima koji prepoznaju što, evo, već drugu godinu zaredom ovaj grad i državu reprezentujemo na najbolji mogući način - rekao je Željko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija