• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

09.03.2024

08:46

Poraz nas nije poremetio! Avramović: Velika šteta, ali idemo dalje!

EPA

Partizan

Poraz nas nije poremetio! Avramović: Velika šteta, ali idemo dalje!

Podeli vest

Idemo dalje, imali smo šansu da pobedimo, ali i dalje verujemo, poručuje Aleksa Avramović (29)!

Partizan je savladan u Milanu 85:83 u 28. kolu Evrolige, nakon prave drame u završnici.

Tokom čitavog meča rivali su se smenjivali u vođstvu i pobednika je, ispostaviće se, odlučio nestvaran pogodak Šabaza Nejpira i loš poslednji napad Partizana, tokom kojeg je Zek Ledeju data lopta.

 Među najboljim pojedincima "parnog valjka" ponovo je bio Aleksa Avramović sa 19 poena.

Foto: Starsportphoto©

Danilo Anđušić i Aleksa Avramović

Borili smo se do poslednjeg momenta. Imali smo neke jako dobre trenutke. Napadali smo ih pametno, čitali smo njihovu igru u odbrani. Pogodili su neke jako teške šuteve. Šabaz je pogodio dva baš teška i "kapa dole" na tome. Mi idemo dalje... Imali smo šansu da pobedimo. Ovaj poraz nas nije poremetio. Posle pauze igramo dobru i agresivnu košarku. Moramo da nastavimo da verujemo - rekao je srpski reprezentativac za "Sport klub".

Odličnu partiju u redovima gostiju pružio je i Danilo Anđušić, koji se složio sa svojim saigračem i dodao kako ovo nije prvi put da utakmicu odlučuje pogodak protivnika u poslednjim sekundama.

- Znam da smo imali utakmicu u rukama i ponovo smo izgubili u poslednjim sekundama. Samo se nadam da će se sreća vratiti kada bude trebalo. Mislim da nismo odigrali lošu utakmicu. Žao mi je što je nismo krunisali pobedom. Ubiše nas ovi koševi koje primamo u poslednjim sekundama - slikovito je objasnio nekadašnji bek Monaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17