• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

09.03.2024

22:05

Partizanov "bonus" o derbiju: Čuvali smo leđa jedan drugom (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Partizanov "bonus" o derbiju: Čuvali smo leđa jedan drugom (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Partizana Bojan Kovačević (19) istakao je borbenost njegovog tima u duelu sa Crvenom zvezdom u 172. večitom derbiju.

Večiti rivali vodili su veliku borbu na "Marakani", ali je na kraju meč završen nerešeno 2:2.

Crno-beli su na kraju imali i dosta sreće jer je izabranici Vladana Milojevića u završnici imali dve prečke. Dodatni problem za goste iz Humske je i to što su meč završili sa deset igrača, jer je Ksander Severina dobio crveni karton zbog udaranja laktom u lice Zvezdinog napadača Šerifa Ndijajea. 

Kovačević je posle utakmice analizirao utakmicu. 

- U takvim okolnostima, sve ste videli šta se dešava. Igrali smo zajedno, čuvali smo leđa jedni drugima i želim da čestitam svojoj ekipi na fer i korektnoj igri. Igrali smo jedan za drugog, ostavili smo srce na terenu - rekao je mladi Partizanov "bonus". 

On nije želeo da previše govori o suđenju u derbiju. 

- Ne bih komentarisao.

Defanzivac crno-belih na kraju se zahvalio navijačima na sjajnoj atmosferi i podršci. 

- Hvala našim navijačima što su došli da nas podrže u tolikom broju, bili su nam vetar u leđa i voleo bih da je tako na svakoj utakmici - zaključio je Kovačević.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija