• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

19.03.2024

16:08

Tuga! Oglasio se Ledej iz Amerike na dan utakmice (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Tuga! Oglasio se Ledej iz Amerike na dan utakmice (FOTO)

Podeli vest

Košakaši Partizana igraju večeras meč 30. kola Evrolige potiv Baskonije (20.30, Sport klub 1), ali bez Amerikanca Zeka Ledeja koji je u rodnoj zemlji jer mu je preminuo otac. Košarkaš se oglasio nekoliko sati pre meča.

Ledej je objavio fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa mlađim bratom Setom, takođe košarkašem, i ocem Rikijem Vinsentom koji je u subotu preminuo posle duže bolesti u 62. godini.

Foto: printscreen instagram

 

 

Miljenik "grobara" je 14. marta odmah nakon poraza od Barselone, otputovao u Sjedinjene Američke Država pošto je njegov otac bio u jako lošem zdravstvenom stanju.

U subotu je putem društvenih mreža objavio da je njegov tata preminuo.

"Volim te tata, nema više boli i patnje", napisao je američki košarkaš uz fotografiju svog oca.

Trener Partizana Željko Obradović juče je kratko izjavio da je Ledej u Americi i nije otkrio kada se vraća.

Posle Baskonije, već u četvrtak Partizan će igrati sa moćnim Real Madridom (20.30), takođe u Beogradskoj areni, a Ledej neće igirati ni na tom meču.

Crno-beli su 10. na tabeli Evrolige sa skorom od 13 pobeda i 16 poraza i to mesto vodi u plej-in za popunu top-osam, ali situacija nije nimalo jednostavna. Razlog tome je što isti skor imaju i Valensija i Bajern, dok se prolasku sa pobedom manje i porazom više nadaju i Armani i Efes.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija